Gå til sidens hovedinnhold

Easypark med stor vekst i Bodø

Artikkelen er over 2 år gammel

Ferske tall fra Easypark viser at bodøværingene ofte bruker mobilen til å betale for parkeringen.

Tallene viser en vekst på 26 prosent i årets første kvartal, sammenlignet med samme periode i fjor.

Fornøyd

Easypark-appen har hatt en positiv trend både i Bodø, og i resten av landet. Dette er markedsansvarlig i Easypark Ludvik Eide godt fornøyd med.

– Selv om veksten i Bodø ligger under landsgjennomsnittet er vi veldig fornøyde, da det alltid vil variere noe fra by til by og sted til sted. Men 26 prosent vekst er mye, og vi håper den positive trenden fortsetter, sier han.

Eide tror veksten skyldes at stadig flere forstår at Easypark bidrar til å forenkle noe så hverdagslig som å parkere.

– Du slipper å bruke mynt eller kort, du kan forlenge og stoppe parkeringen fra hvor som helst og overbetaling unngås da parkeringen avsluttes i det du forlater parkeringsplassen.

Overbetaling

En feltundersøkelse gjennomført av Easypark viser at det er vanlig å overbetale med så mye som 30 prosent. Med andre ord betaler folk flest for mer parkeringstid enn nødvendig.

– Med Easypark er ikke overbetaling et problem. Du betaler for faktisk tid, det er enklere å betale for parkeringen og sjansen for kontrollsanksjoner reduseres, forteller Eide.

Easypark har som mål å bruke teknologi for å redusere trafikk, frigjøre parkeringsplasser på gateplan og forenkle bilistenes hverdag.

Kommentarer til denne saken