Tidligere Glimt-kaptein om første møte med Arild Berg: - Helt ekstremt

Arild Berg på Aspmyra i 1998.

Arild Berg på Aspmyra i 1998. Foto:

Av
DEL

– Han var en fantastisk fyr. Positiv, hyggelig og en bidragsyter inn mot andre ungdommer. Det er vondt for alle å høre det som har skjedd.

Ola Haldorsen var på kaptein på Bodø/Glimt da Arild ble tatt opp i a-stallen som junior. Haldorsen minnes et eksepsjonelt talent. Lørdag formiddag døde Arild Berg.

– Han var et fantastisk talent, uten tvil. Han hadde kanskje det største talentet av brødrene, men dessverre ble han jo rammet av plager og fikk ikke noen videre karriere på grunn av det. Det var veldig synd. Han var helt unik da han slo gjennom, sier Haldorsen til Nettavisen.

Haldorsen er klar på at Arild ville nådd minst like langt som brødrene Runar og Ørjan dersom han hadde hatt helsa med seg.

– Det tror jeg samtlige som opplevde han den gangen kan være enige om. Det var ekstremt, det han kom inn med som en ung junior. Han var helt eksepsjonell. Det er veldig trasig, det som har skjedd.

Se Arilds liv i bilder.

Minneord: Vi er så få her i landet. Vi er enda færre i lille Bodø by. Vi har ingen å miste.

TIDLIGERE GLIMT-KAPTEIN: Ola Haldorsen var kaptein på Bodø/Glimt da Arild Berg kom opp på A-laget. Han minnes et ekstremt talent. Bildet av Haldorsen er tatt da han var Glimt-trener i 2005. Foto: Tor Richardsen (NTB scanpix)

Artikkeltags