Gå til sidens hovedinnhold

- Det kan bli over 20 grader

Artikkelen er over 2 år gammel

Sommervarme på vei.

(Nettavisen): Mandag er det veldig fint i den nordlige delen av Nordland og i Troms, og så strekker det seg nordover til Finnmark. Men regnværet som har vært lenger sør i landet i helgen, vil snart trekke inn i Nordland.

- Det blir nok mer skyer og litt regn utover dagen, og fra i morgen trekker det seg lenger nord så det blir mer skyer og noe nedbør også i Troms og Finnmark. Lengst nord i Finnmark blir det det mest opphold, sier Eikill.

Onsdag ser det ut til at det kan bli enkelte regnbyger først på dagen i Nord-Norge. Det vil imidlertid være delvis skyet og enkelte regnbyger, og noen perioder med sol utover dagen.

Fredag

Torsdag vil det trolig bli litt av og på med regnbyger, før det vil bli enda mer regn fredag, ifølge meteorologen.

Det ventes imidlertid varmere temperaturer i Nord-Norge denne uken.

- Denne uken blir det litt sommervær, litt varmere og litt sol innimellom. Den varmeste dagen ser ut til å bli fredag i Nord-Norge, men det er fremdeles litt usikkert, sier Eikill.

 

Hun forteller at det kan bli godt over 10 grader i Troms og Finnmark denne uken, og varmere i Nordland. Utover uken kan det kanskje komme opp mot 20 grader enkelte steder.

Mer byger

Utover uken blir det også vått og grått flere steder sør for Nordland.

Tirsdag ser det ut til at det blir ganske greit vær på Østlandet med oppholdsvær og perioder med sol. Også i Agder vil det bli fint tirsdag, men kan komme noen regnbyger enkelte steder lengst vest. Vestlandet vil også få noen regnbyger.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.