Refrenget er blitt et av de meste populære blant Glimt-fansen det siste året, og inneholder en dyp sannhet.

Kanskje ikke så mye når det gjelder Brann, men Kjetil Knutsen elsker utvilsomt Bodø/Glimt og står nok aller først i køen om Bodø ville dele ut et æresborgerskap.

Det er derfor lett å forstå at så mange bodøværinger får angst bare ved tanken på at Knutsen forsvinner etter sesongslutt. Og angsten blir tilnærmet eksistensiell om han skulle havne på Lerkendal og i Kotengborg.

Det er likevel noe vel desperat i kravet om at Knutsen snarest må avklare hva han vil gjøre neste år. Vi i media er blant de ivrigste pådriverne, men også blant fansen på sosiale medier går debatten friskt.

Den eneste som synes totalt uberørt er Kjetil Knutsen, og bra er det. Det er også helt i tråd med det mantraet som har gitt ham og Bodø/Glimt suksess; fokuser på prestasjon og ta en kamp av gangen.

Det er derfor ingen grunn til å tvile på Knutsen når han sier at avgjørelsen ennå ikke er tatt.

Ut fra det er det på høy tid at vi gir mannen et pusterom fra alle spekulasjonene; både media og fans. Knutsen er Glimt-trener inntil han ikke er det lenger, og så får vi ta sorgen og bekymringene da.

Så langt synes i hvert fall ikke usikkerheten rundt neste sesong å ha fjernet fokus fra de gode prestasjonene. Første omgang mot Lillestrøm er noe av det beste laget har prestert i år.

Lite tyder på at det vil endre seg. Faren er faktisk større for at så vil skje om Knutsen allerede nå skulle melde at han forlater Glimt etter sesongen.

Slik sett bør de som vil ha en avklaring alt nå merke seg Oscar Wildes ord: «Vær forsiktig med hva du ønsker deg, du risikerer å få det».

For hva om avklaringen blir at Knutsen reiser? Hvordan skal da laget takle å forberede seg for kommende kamper, ikke minst den mot Rosenborg?

Det er for så vidt ett hensyn som taler for en tidlig avklaring, og det er hensynet til Bodø/Glimts muligheter for å skaffe seg en ny trener før neste sesong.

Blir Knutsen betyr det ingen ting. Og drar han burde avgjørelsen kommet for lenge siden om den skal betydd noe for trenerjakten.

Avklarer Kjetil Knutsen situasjonen nå og ikke etter sesongslutt får Glimt tre uker mer på trenerjakten. Er det virkelig så viktig at det rettferdiggjør å risikere både seriemesterskap og videre spill i Europa?

Jeg har dessuten mistanke om at Glimt-ledelsen allerede har navn på blokka; hvis ikke gjorde den ikke jobben sin.

Det gjenstår fem kamper av denne sesongen - tre hjemme og to i Europa. Vinner Glimt dem blir de igjen seriemestre, og de vinner sin gruppe i Conference League.

Det vil være en nesten ubeskrivelig imponerende innsats, etter å ha mistet et halvt stjernelag til salg og skader.

Og Glimt trenger strengt tatt bare vinne tre av dem (to hjemme og en i Europa) for å få spille utslagskamper i Conference League i februar og ny kvalifisering til Champions League neste høst.

Det bør vel friste Knutsen mer enn å ta over et lag som pr nå ikke ser ut til å skulle spille i Europa i det hele tatt?

Slik sett sitter antakelig Glimts spillerne selv med nøkkelen til å få Knutsen til å bli.

Nå består livet av mer enn fotball og kortsiktige vurderinger. Knutsen har familie i Bergen og det finnes andre interessenter enn Kotengborg.

Så kanskje velger han å reise alt nå, selv om alt han har sagt den siste tiden taler mot det. Da er det et valg alle Glimt-fans bør akseptere, og takke Kjetil Knutsen for alt han har betydd for klubben.

For Kjetil Knutsen er virkelig blitt en av oss, en ekte bodøværing og det vil han være i mange år ennå.

I hvert fall om han ikke gjør trønder av seg.