Gå til sidens hovedinnhold

Det er helt på sin plass at vår lokalavis informerer oss om det som skjer innad i dette store foretaket til Bodø kommune

Artikkelen er over 1 år gammel

Den nye direktøren for Stormen, Rasmus Adrian, har fått en dårlig start på arbeidet med å rydde opp.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Han sier til AN: - Kritikken gjør meg trist. Direktøren sier her at det er «kritikken» som gjør ham trist. Han burde heller si at han er trist på grunn av årsaken til denne langvarige striden innad i Stormen. Den påtroppende direktøren burde vokte seg for allerede i starten å ta standpunkt i saken. Men det er tydelig at han ikke forstår hva som har skjedd, for han sier: – Jeg kan ikke forstå den negative omtalen som har vært.

Fra sin karanteneposisjon kritiserer danske Adrian AN, som har skrevet mye om den triste situasjonen. Avisen skriver at Adrian er tydelig på at bildet som tegnes i AN, ikke er riktig. Han sier:- Det virker som at avisa har hatt en dagsorden som ikke har vært rett til det å dekke Stormen.

Til dette er å si at det er helt på sin plass at vår lokalavis informerer oss om det som skjer innad i dette store foretaket til Bodø kommune, om ledelse og personkonflikter som hindrer den kunstneriske aktiviteten. Hvordan skulle vi ellers få greie på hva som skjer i «de lukkede rom»? Direktør Rasmus Adrian har altså startet sitt oppryddingsarbeid i Stormen med å ta standpunkt i saken. Det er særdeles uklokt, både overfor bodøfolk og de som arbeider i Stormen. Ro og gode arbeidsforhold må være det som nå må til for at Stormen skal bli slik som planlagt: en betydelig kulturell arena i landsdelen.

Kommentarer til denne saken