Elon Musk la en god beskrivelse ut på Twitter av hvordan det Demokratiske partiet har blitt radikalisert de siste årene. Det stadig omseggripende sensureringen og utestengingen av tvitrere som ikke oppfører seg politisk korrekt, gjorde at Elon Musk til slutt fikk nok.

Da Elon Musk først kunngjorde at han kjøpte Twitter, var det ganske åpenbart at det demokratiske partiet snart ville gå av hengslene, ikke bare sint eller irritert på måten man er vant med, men i stedet rett og slett livredd og hysterisk.

Så nå, for å varsle det nye Sovjet-Amerikas komme, kunngjorde administrasjonen sitt eget sannhetsministerium. Dette vil bli kalt «Disinformation Governance Board». Le hvis du vil, men bare for å vise deg, de tuller ikke her. Dette styret er ikke en del av utenriksdepartementet eller noe annet byrå som fokuserer på utenlandske trusler. Nei, «Disinformation Governance Board» er en del av Department of Homeland Security. DHS er et rettshåndhevelsesbyrå designet for å overvåke USA, og som for øvrig har et kjent stort lager av ammunisjon. Så det er ikke en spøk i det hele tatt.

En av USAs øverste rettshåndhevelsesoffiserer, Alejandro Mayorkas, kunngjør nettopp til kongressen at de faktisk kommer til å overvåke det folk sier, og alle rundt ham er enige.

MAYORKAS: «Vi har så mange forskjellige anstrengelser på gang for å utruste lokalsamfunnene, for å identifisere individer som meget godt kan ty til vold på grunn av ideologier, hat, falske fortellinger eller annen desinformasjon og feilinformasjon som spres på sosiale medier og andre plattformer.»

Det er som om vi lever i en satirisk film, men disse menneskene har ekte navn. Den nye sjefen for tankepolitiet i USA er Nina Jankowicz, som ville passet godt til å synge på The Hunger Games. Hun tror Republikanerne driver med svært emosjonell retorikk, men det er hun som sa at kvinner ikke kan bruke Internett fordi det bare er for opprørende for dem. Hun hevder at alle som heller vil ha ytringsfrihet enn sensur, bare er ute etter å lage bråk.

Mccarthyismen ser ut til å starte opp på nytt.