↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Finn de beste tilbudene på forbrukslån uten sikkerhet

Er du på jakt etter den beste banken for lån uten sikkerhet i Bodø, Nordland eller resten av Norge? Vi har oversikten som hjelper deg med å finne det billigste lånet. På vår nettside presenterer vi over 30 banker og låneagenter som tilbyr alle former for forbrukerfinansiering. 

 

Mer om Forbrukslån.no

Vår låneportal gir deg all nødvendig informasjon om de ulike bankene, deres tilbud på lån uten sikkerhet, og hvilke betingelser de tilbyr. Den samme informasjonen finner du om landets beste låneagenter. I tillegg til fyldige omtaler av finansieringsselskapene kan du lese nyttige artikler som fokuserer på hvordan lån uten sikkerhet blir billigere.

 

Låneeksempel: 80.000 kr. o/5 år: Eff. rente 14,64%. Kostnad 30.666 kr.Totalt 110.666 kr.

 

Vi tilbyr også refinansiering

Mange bruker lån uten sikkerhet til å kvitte seg med dyr gjeld fra avbetalingskjøp, kortsiktig lån og kredittkort. En refinansiering med et større lån som samler all gjelden gir deg ofte lavere renter, færre gebyrer, og mer oversikt over økonomien.  

 

Slik gjør du det:

  1. Send flere søknader eller bruke en låneagent gratis.
  2. Velg lånesummen du ønsker.
  3. Velg nedbetalingstid.
  4. Du får svar på dagen.
  5. Husk å sammenligne flere lån, og velg det med best rente.

 

Ulike lånetyper

Bankene og låneagentene i vår oversikt tilbyr alle typer forbrukerfinansiering. I tillegg til vanlig lån til forbruk tilbys det lån til caravan, forbrukslån til MC, båtlån uten sikkerhet, med mere. Noen av bankene tilbyr også lån med betalingsanmerkning. 

 

Les mer om dette her: forbrukslån.no - betalingsanmerkning info