↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Opplevelser i Norge

 

Er du på jakt etter opplevelser i Norge? YouWish.no tilbyr gavekort på opplevelser for den adrenalinsøkende, eventyrlystne, livsnyteren og alle i mellom. Norge mangler ikke alternativer på hva man kan oppleve. Fra fantastiske naturfenomener til nære og personlige møter med dyr, til unike måter å få satt i gang adrenalinet i kroppen. YouWish.no tilbyr opplevelser i Norge som vil huskes for alltid. 

 

En opplevelse i Norge byr på uforglemmelige minner
Norge er et land som perfekt kombinerer natur og kultur. Det er et sted med mye variasjon, så det er mange morsomme, spennende og unike opplevelser å få over hele landet, fra øst til vest og nord til sør. Leter du etter opplevelser i Norge for par? Overrask foreldrene dine med en herlig tur til de norske fjordene! Hvem hadde vel ikke kost seg på et cruise gjennom den vakre Geirangerfjorden?

 

Leter du etter opplevelser i Norge med barna? Lær barna alt om den interessante vikingkulturen med historiefortelling gjennom VR briller eller en spennende spøkelsesvandring i Oslos gater. Fra museer og lekeland, til attraksjoner som kultur-og naturopplevelser, har YouWish rikelig å by på. 

 

Slik kjøper du en opplevelse i Norge på nett
YouWish.no tilbyr opplevelser som passer perfekt til alle aldre, kjønn og interesser. Med over 500 opplevelsesgaver kan du være sikker på å finne den perfekte gave hos YouWish, uansett hvem du leter etter gave til. Og det beste med det hele? Du kan bestille opplevelsesgaven rett fra sofakroken! Finn - kjøp - og gi. Det tar bare noen få minutter, og vips! Så er opplevelsen levert i din e-postkasse. Enkelt som bare det.  

1. Besøk https://youwish.no/

2. Finn opplevelsen du vil gi bort

3. Kjøp på nett og gi bort gaven

4. Gavemottaker booker selv opplevelsen.

 


Opplevelsene som aldri glemmes
Søker du etter spesielle opplevelser i Norge i vinter? Gi bort en tur til snødekte fjell og fantastiske juv! Overrask din bestevenn med isbrevandring og betrakt den vakre blåisen fra nært hold. Norge er også et av stedene i verden hvor man kan se en av de mest spektakulære lysshowene på jorden. Så hvorfor ikke unne en du bryr deg om en uforglemmelig nordlyssafari? De episke bildene og erfaringen vil aldri glemmes.