↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+46702016435
  1. Beskrivelse

På BRL Electronics jobber det personer som virkelig brenner for lyd og mener det er noe av det viktigste i livet.  Er du også lik oss? Hos oss kan du være trygg på att du finner produkter som oppnår dine drømmer, uansett om du leter etter alt til ditt nye lydbygge eller bare noe så enkelt som en ny stereo. Ta en titt på vår nettside brleletroncis.no

 

BRL Electronics har som mål å ha ett bredt sortiment med markedsledende priser.  Hos oss finner du alt fra bilstereo, høyttalere, effektforsterkere, basskasser og det er bare toppen av kaka av det store utbudet.Vi har produkter fra verdenskjente varemerkene som Pioneer, GAS, B2 Audio, Morel, Meguiars. Vårt mål er at ha så stort utbud som mulig så det alltid finnes noe for alle. 

 

Vi på BRL Electronics finnes alltid her for deg uansett hva du trenger hjelp med. Med alt fra råd når du skal gjøre ditt første bygge eller tips på hvilke produkter som passer akkurat din bil og dine behov. Vi er tilgjengelige både via mail og telefon og du kan også skrive til oss direkte på facebook.  Vil du kanskje stille in en effektforsterkeren, og trenger tips på hvordan du skal gjøre dette.  Vi kan også selvfølgelig hjelpe deg med tilbehør til din basskasse og tips på hvordan den skal kobles in. Vi hjelper deg med dine behov og svarer på alle dine spørsmål! Med produkter fra oss kommer gi deg følelsen som at du er kongen av veien. 

 

Vi på brlelectronics.no mener alt handler om minneverdige lydopplevelser og vi garanterer alltid prisverdige produkter og syke tilbud som passer deg og din bil. Hos oss finner du produkter som gir deg rett forutsettinger for et fantastisk lydsystem. 

 

Nedenfor finner du noen av fordelene ved bestilling fra oss: 

  • *Rask leveranse, 2-3 dager direke til deg eller postombud
  • Ferdige pakkekombinasjoner
  • Gratis kundeservice/support på mail og telefon
  • 2 års forlengt garanti 
  • *60 dager angrerett