↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no - Få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Nordland og Salten

 

Meglersmart.no hjelper deg med å finne den rette eiendomsmegleren. Tjenesten matcher eiendomsmeglere og de som skal selge eller leie ut bolig eller hytte. Vi jobber kontinuerlig med å knytte til oss de beste eiendomsmeglerne, slik at selgere og utleiere realiserer en best mulig pris. Har du planer om å selge bolig? Begynn med Meglersmart.no sin oversikt over alle meglerkontorer i Bodø

 

I fjor ble det formidlet i underkant av 4.000 boliger i Nordland fylke. Gjennomsnittlig vederlag til eiendomsmegler i samme periode var ca. kr 46.000,- ifølge tall fra Finanstilsynet. 

 

På Meglersmart.no har vi lagt ut mange nyttige artikler med informasjon om det å selge eller leie ut bolig eller hytte. I vår guide til å selge bolig sammenligner vi det å selge selv med det å få hjelp av en eiendomsmegler, hva det koster å selge bolig, om et salg er skattefritt eller ikke og når på året man bør selge boligen. I tillegg får du tips til hva som sikrer at du lykkes med salget. 

 

Er du eiendomsmegler og ønsker å bli en del av Meglersmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@meglersmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde.