↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

907 69 224
  1. Beskrivelse

Har du havnet i en juridisk tvist og trenger bistand fra en advokat? Tidligere har det vært vanskelig å finne advokater som kan bistå deg med akkurat hva du trenger hjelp med. Ikke bare dette, men det kan være en skikkelig tidstyv å kontakte forskjellige advokater for så å sammenligne de forskjellige tilbudene. Du kan nå enkelt motta og sammenligne flere tilbud helt gratis og uforpliktende. Gjennom Advokatmatch.no kan du sende inn hva din henvendelse gjelder. Du vil raskt motta tre forskjellige tilbud fra tre forskjellige advokater som kjemper om deg som klient. Vi samarbeider med flere advokater i Bodø med god erfaring og høy kunnskap. 

 

Hvordan tjenesten fungerer

  1. Besøk hjemmesiden Advokatmatch.no 
  2. Velg hva din sak handler om og trykk på få 3 tilbud 
  3. Videre skriver du kort om hva din sak handler om
  4. Skriv inn ditt navn, e-post og adresse
  5. Vi finner de advokatene i Bodø som er best egnet for din sak 
  6. Innen kort tid mottar du tre uforpliktende tilbud som du enkelt kan sammenligne. Tjenesten er helt gratis 

 

 

Hvorfor sammenligne tilbud via Advokatmatch? 

Det er alltid en god ide å sammenligne flere tilbud uavhengig av hva du skal kjøpe. Advokattjenester er noe som ofte kan bli dyrt, og da er dette spesielt viktig. Det kan også ta tid å innhente forskjellige pristilbud før du bestemmer deg for en advokat. Dette gjør da at du i mange tilfeller ender opp med å betale mer enn du hadde trengt. Når du bruker Advokatmatch vil de forskjellige advokatene gjøre det de kan for å få deg som klient. Dette vil også generelt bety at du vil få en bedre pris enn du ellers ville fått. 

 

Advokater spesialiserer seg også innenfor forskjellige fagfelt. Dette vil si at når du er på leting etter en advokat, vil du ofte treffe på advokater som ikke kan bistå deg. Dette kan være frustrerende, men det er noe du unngår når du bruker Advokatmatch. Du kan også være trygg på at advokatene som kontakter deg er profesjonelle og har høy kompetanse. Vi samarbeider kun med advokater som vi vet at våre kunder kan stole på. 

 

 

Hvem leverer tjenesten Advokatmatch.no? 

Konseptet med gratis anbudstjenester for privatpersoner ble utviklet i 2019 av Lead Service AS. Selskapet sørger for at forbrukere skal få så gode tilbud som mulig. Det er ikke kun anbudstjeneste for advokat som blir levert, men du kan blant annet også få tilbud fra regnskapsførere. Eventuelt kan du besøke samlesiden for alle de forskjellige tjenestene på Forbrukertorget.no. Målet videre er å utvide til enda flere bransjer. 

 

 

Når trenger du advokat og når har du krav på fri rettshjelp? 

Som regel trenger du en advokat hvis du har havnet i en tvist der begge parter er uenige. Hvis du er usikker på om du trenger en advokat kan de fleste advokater gi deg gratis veiledning. 

 

I noen tilfeller har du krav på fri rettshjelp. Dette er generelt i voldsoffersaker og saker der barn er involvert, men det finnes unntak. Du kan søke om fri rettshjelp. Dersom det er en unntakssituasjon er det krav på at du må ha inntekt under 246.000 kroner i året og en formue på under 100.000. Inntektsgrensen økes til 369.000 hvis du har en ektefelle.