↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

992 30 268

Besøksadresse

Sjøgata 56
8200 FAUSKE
  1. Beskrivelse

Luca Økonomi er en total-leverandør på økonomitjenester til små og mellomstore bedrifter. Vi er gode på fleksible løsninger, som bidrar til en enklere regnskapshverdag.
Vi er tre dedikerte og rutinerte regnskapsførere som står klare til å bistå med alle regnskapstekniske problemstillinger.
Spør oss om: regnskap, lønn, fakturering og årsoppgjør.

Det er flere fordeler med å eie sitt eget regnskapsprogram. For det første, er det veldig enkelt å selv kunne fakturere, og følge opp kunder. Straks man er ferdig med en ordre, har levert varene, eller utført et arbeide, kan man opprette faktura og fortløpende få inn penger til firma.

Videre kan man følge med i utviklingen vedr salg, vareforbruk, resultat og kapital. Hvor mye man ønsker å gjøre selv, er opp til hver enkelt, og avtales i hvert enkelt tilfelle. Om ønskelig kan vi utføre hele regnskapet fra A til Å.

For små firma, med få ansatte og relativt enkle forhold, vil nok Fiken eller Visma eAccounting være et naturlig valg. Dette er enkle program å bl.a. selv fakturere i. Bilag og annet regnskapsmateriell lastes enkelt opp i programmet, ved hjelp av bilde av bilag fra app, og i pdf-format fra mail eller scanning. Dette er rimelige program, hvor man kan utvide med tilleggsmoduler for en billig penge. Spesielt er Fiken et bra program om dere driver med netthandel, eller har behov for kasseløsning. Deres integresjon med Izettle bankterminal- og kasseløsning, er veldig god.

Har dere et litt mere kompleks behov, hvor bl.a prosjektstyring, reiseregningsfunksjon og rapportering er viktig, vil vi anbefale at dere vurderer Tripletex eller Power Office. Også i disse programmene lastes bilag opp fra app, mail eller scanning. Dette er gode norskutviklede program, med mer avanserte muligheter, men fremdeles enkle i bruk, og med intuitive menyer. Disse programmene kan bygges på, og har etter hvert fått flere integrasjoner som bidrar til å lette hverdagen for brukerne. Her er mulighetene mange, og vi anbefaler at dere leser om disse, ved å klikke på linken for programmet.

Om det skulle være ønskelig å benytte oss som regnskapsførere, uten at dere vil eie deres eget program, har vi god løsning også for det. Vi har tilgang til Visma Business kanskje markedets beste regnskapsprogram, med et vel av muligheter. Da mottar vi bilagene dine for manuell bokføring, og på tradisjonelt vis vil dere få tilsendt regnskapsrapporter månedlig eller terminvis.

Fortsatt ikke bestemt deg? Ta kontakt for en hyggelig prat, så kan vi gi våre anbefalinger når vi vet hva du trenger. Vi snakkes.