↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

+4915770231355
  1. Beskrivelse

Alliansering.no 

En allianse er et robust bånd mellom to personer. Et smykke sier alt om en person, mens en alliansering sier alt om to personer - et forhold som er tuftet på vennskap og kjærlighet. 

Forskjellen på en giftering og en alliansering er ofte det skjulte budskapet. En alliansering kan være en hemmelig avtale eller en evigvarende bestemmelse. Allianseringen er mer subtil, og prydes ikke av en stor edelsten, men heller små briljante juveler.

Som regel er det ugifte par som velger en alliansering, og det som er helt spesielt med allianseringene er at de kan fornyes og utvides for å markere minnerike øyeblikk for all evighet. Ofte benyttes to allianseringer i stedet for den religiøse seremonien, der to personer lover varig harmoni. 

Allianseringen som fornyes

Om du har funnet den tilstanden av lidenskap til et menneske som beskrives her, kan du lese mer om allianseringer og deres variasjoner på alliansering.no. Velger du gull og edelstener eller er sølv viktig for dere? Når det har gått 10 år eller dere når nye mål i livet, kan allianseringen fornyes. 

Allianseringen tilbyr flere muligheter enn en giftering eller forlovelsesring. Det er nemlig dere som bestemmer hva den skal symboliseres, hvorfor den er så viktig og hvordan den skal fortsette å være et kjærlighetsmerke på deres hengivenhet.