↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

478 06 347

Besøksadresse

Nedre Beiarveien 473
8110 MOLDJORD
  1. Beskrivelse

Høgtind kennel og hundehotell AS (HKH AS) tar imot hunder i pensjon fra privatpersoner og andre som har behov for å plassere hunder. Vi har 24 hundehybler til både store og små hunder, som tilbys kortere eller lengre opphold ved kennelen. Lufting er høyt prioritert slik at det blir mye utetid per hund, etter ønske og aktivitetsnivå på hunden.

Vår filosofi er at oppholdet skal være en trygg og aktiv ferie for hunden din, dvs mye utetid og kontakt med mennesker, vi legger vekt på at hundene skal sosialiseres med andre hunder og være mye i lag med oss som jobber på hotellet, etter ønske fra hundeeierne. Vi har 3 store luftegårder og 2 litt mindre på til sammen 8 dekar, som hundene kan boltre seg i. Gjennom uteområdet renner det en bekk som mange hunder gleder seg stort over!  Ellers omfatter uteområdet skog og variert terreng nesten som et parkanlegg.

Vi tilbyr også turer i skog og mark på bestilling.  Vi er så heldige her i Beiarn å ha naturen og friluftsområdene rett utenfor stuedøra, så vi har mange turmuligheter å velge mellom - tilpasset din hund! Utsikten til fjellet, Høgtind som har gitt navn til bedriften er upåklagelig! Fasilitetene inne gir hundene god plass på hver hybel og nok boltreplass på fellesarealene når de er i lag med oss som jobber der.  Da vi bygde om kufjøset til hundehotell, la vi vekt på å lage det så hjemmekoselig som mulig med stue- og kjøkkenavdeling samt et lite sy-verksted. Her vil vi etter hvert produsere for salg flere flotte hundeutstyr-artikler.

For de som skulle ønske en omvisning og kaffe er det bare å kontakte oss på tlf:47806347

Vi tilbyr rett og slett en flott opplevelsesferie for hunden din og vil gjerne være din hunds andre hjem!  Vi tilbyr mye frisk luft, aktiviteter, trygghet og trivsel med hundevante folk. Vi har gjort det enkelt å bestille plass gjennom vårt bestillingsskjema på hjemmesiden vår: https://hogtind-hundehotell.no/bestilling