↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

922 72 797

Besøksadresse

Løding
8050 TVERLANDET
  1. Beskrivelse

Kroken Caravan Detalj AS avd. Bodø har over 25 år i bransjen, med en klar satsning på caravan siden 1993. Vi har vokst til å bli en betydelig aktør, med en omsetning i overkant av kr. 101 millioner i 2017, og vi er i dag 11 ansatte. Vi har også en betydelig aktør som eier i Kroken Caravan AS, som er Norges største caravanimportør. Dette gir oss tilgang til stor kompetanse, samt en økonomisk trygghet. På vognsiden forhandler vi i dag Bürstner og Polar.

På bobilsiden forhandler vi Bürstner, Hymer, Carado og Laika.

Våre produsenter arbeider målbevisst og systematisk for å lage gode kvalitetsprodukter for den jevne kjøper. Produktspektrene favner fra den helt enkle vogna til bobiler i millionklassen. Erfaringene og kunnskapene som ligger bak dette, kommer våre kunder til gode.

Som kunde og kjøper av et av de produktene som vi representerer, ønsker vi at du skal være trygg, både på å få den beste prisen, men også trygg på oppfølging, deler og service. I dette ligger heler vår filosofi og er en viktig grunn til at vi har den posisjonen i markedet som vi har i dag.

Vi vil også i fremtiden satse tungt på nettopp dette, og vil gjerne ønske nettopp deg velkommen som ny kunde, med lovnader om seriøs oppfølging og en humørfylt gjeng som strekker seg langt for at nettopp du skal bli fornøyd.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til våre flotte lokaler på Tverlandet, bestående av ca 800 kvm. utstillingshall, ca. 300 kvm. butikklokale og et nytt moderne verksted på ca 400 kvm.