↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Andre tjenester

TjenesteTorget hjelper privatpersoner til å gjøre smartere valg med deres privatøkonomi. Vi tilbyr en helt uforpliktende og gratis tjeneste som gjør det enkelt for deg som privatperson å sammenligne ulike priser og betingelser. Dette gjør at du kan ta et fornuftig valg og spare penger. TjenesteTorget har hjulpet mer enn 600 000 nordmenn siden 2004, og det blir stadig flere fornøyde brukere av tjenesten. Dette kan du blant annet få tilbud på gjennom våre sider:

 

Eiendomsmegler ved boligsalg

TjenesteTorget har samarbeid med flere av de største meglerne i Norge, blant annet Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1.  Bruk vårt skjema til å finne din perfekte eiendomsmegler i dag til en god pris.

Hva er boligen verdt? Skal du kjøpe og selge bolig vil det være lurt å skaffe seg en eiendomsmegler. For å få solgt boligen raskt og samtidig få en god pris er det viktig at du finner en dyktig megler som har gode kunnskaper om ditt boligområde. Her vil du finne eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Det er mange eiendomsmeglere å velge mellom, så får å finne den beste for deg bør du hente inn flere tilbud. Slik kan du enkelt sammenligne prisen, men husk at dette ikke bør være eneste faktoren du vurderer ut ifra. Inviter de gjerne på testvisninger så får du sjekket kjemien med eiendomsmegleren. Om du liker megleren er sjansen stor for at dine potensielle kjøpere også vil det. Videre er en riktig takst viktig ved boligsalg. Flere eiendomsmeglere har sine faste takstmann, men hent gjerne inn tilbud for å sjekke at du får en god pris og kvalitet.

 

Utleiemegler minsker risikoen

En utleiemegler er praktisk av mange grunner om du vurderer å leie ut bolig din. For det første tar de av seg alt det praktiske rundt prosessen av å finne leietaker. For det andre så minsker du risikoen fordi en utleiemegler vil passe på at du får inn pengene på kontoen fra leietaker. Sist, men ikke minst, skulle det skje noe under leieforholdet vil en utleiemegler hjelpe deg. Da kan du puste lettet ut fordi du får en forutsigbar fremtid, og for deg blir det ikke noe stress og mas med å leie ut boligen.

 

Unngå flyttekaos med flyttebyrå

Om du er den som gruer deg til å flytte og helst skulle vært foruten hele prosessen bør du lese nøye. Med flyttehjelp fra et flyttebyrå slipper du unna mye stress under flyttingen, så du kan kose deg i ditt nye hjem. Et flyttebyrå fikser alt det praktiske med å flytte alle dine eiendeler på en sikker og forsvarlig måte. De vil også kunne hjelpe innenfor diverse andre ting innenfor flytteprosessen, slik som utvask. Bruk våre skjemaer til å innhente et tilbud i dag.

 

Skaff forsikring før uhellet skjer

En god forsikring vil absolutt alle ha behov for. Hvorfor? Jo fordi forsikringer sikrer deg økonomisk dersom et uhell skulle skje. Du tenker kanskje at det trenger du ikke, men vi lover deg du vil ikke angre på å skaffe forsikring. De fleste ser ikke verdien før noe faktisk skjer, og da er det for sent å skaffe forsikring. Gjennom vår forsikringskalkulator kan du raskt får oversikt over hva ulike forsikringer vil koste deg. Videre kan du lese om ulike forsikringer.

Reiseforsikring er en forsikring som sikrer deg om du skulle bli syk på ferie. Her vil forsikringsselskapet gi deg råd om hvilke sykehus du bør dra til og dekke den behandlingen du trenger, eventuelt transport hjem. Flere reiseforsikringer dekker deg også faktisk bare på en så kort reise som ut av døra hjemme. Når vi nå er inne på dette med helse, har du helseforsikringer? En uføreforsikring og livsforsikring vil gi deg forutsigbar fremtid. Disse forsikringene er ikke bare gode for din egen del å ha, men også din familie. Bidrar du mye økonomisk i din familie vil det få konsekvenser for dine nærmeste om du blir syk eller utsatt for en ulykke, men med forsikring kan dere leve som videre. Har du barn bør du også sikre dem gjennom en barneforsikring. Det samme gjelder for dine kjæledyr, for dersom de blir syk eller det skjer noe, vil det kunne koste deg store summer. Sjekk derfor ut dyreforsikring.

 

De fleste av oss har noe form for eiendeler. Disse bør forsikres, og den forsikringen alle bør ha er en  innboforsikring. En innboforsikring dekker dersom det skulle skje noe med det du eier innenfor husets fire vegger.  Har du også et hus, eller fritidsbolig som hytte, bør faktisk også selve bygningen forsikres gjennom en husforsikring og hytteforsikring. Uten slike forsikringer risikerer du at alt du eier faller i grus. Det er nemlig mye som potensielt kan skje, deriblant brann, vannskader og tyveri. Eiendelene dine er mye verdt ikke glem å forsikre de!

 

Andre forsikringer innen eiendeler er ulike forsikringer for kjøretøy. Her er det en forsikring som er lovpålagt i Norge og gjelder uansett om det er snakk om bil, veteranbil, campingvognbil, ATV, MC eller moped. Dette er ansvarsforsikringen, men du bør likevel sterkt vurdere å skaffe forsikring som dekker utover dette. For den beste bilforsikring (inkludert elbilforsikring) kan du bruke vår bilforsikring kalkulator. Ellers finner du veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring gjennom linkene. For de mindre kjøretøyene finner du forsikringene her: Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. I tillegg kan en ulykkesforsikring komme godt med.

 

Forsikre din bedrift

Forsikringer for bedrifter kan skreddersys til å passe akkurat din virksomhet. Her finner du bedriftsforsikringer som vil dekke ansatte, eiendeler, kjøretøy og transport. Om din næringsvirksomhet er innenfor landbruks bør du vurdere en landbruksforsikring eller traktorforsikring. Det er også andre sider med bedriften som er viktig, nemlig regnskapet. Alle inn og ut poster skal loggføres for å få oversikt over bedrifts lønnsomhet, men også andre er interessert i disse dokumentene, for eksempel skattemyndighetene. Mange bedrifter velger å skaffe seg en  regnskapsfører for å sikre at alle lover og regler blir fulgt. Velg en autorisert regnskapsfører så er din bedrift i trygge hender.

 

Lev trygt med boligalarm

Boligalarm er viktig både for å holde tyvene unna, men også for å varsle dersom brann oppstår. Slike hendelser kan være svært traumatiske, så skaff en innbruddsalarm og brannalarm. Bare det å ha en innbruddsalarm virker forebyggende mot innbrudd, noe forsikringsselskapene vet. Her er det altså flere fordeler, for velger du en boligalarm som er FG-godkjent belønner forsikringsselskapene deg med en lavere forsikringspremie.

På markedet finnes det mange alarmer og flere alarmselskaper å velge mellom. I dag er Verisure og Sector Alarm som er størst i Norge, men for å sikre deg et godt tilbud kan du bruke våre skjemaer.

 

Juridisk rådgivning fra en advokat

Mange trenger juridisk rådgivning på et tidspunkt i livet, men her er det viktig å finne en dyktig advokat så saken fører frem eller tvistene blir løst. Advokater jobber innenfor alle feltene av loven, så uansett om det er snakk om kontrakt og avtalerett, arv og arverett, en tvist med naboen eller i forbindelse med boligsalget, familiegjenforening og mer, så kan en advokat hjelpe deg.

 

Få det beste lånetilbudet

De fleste vil sitte på i hvert fall et lån i løpet av livet. Uansett om det er boliglån eller brukslån som forbrukslån bør du innhente mange lånetilbud fra flere banker. Dette sikrer at du ikke betaler for mye for de lånte pengene gjennom lavere rente og mindre gebyrer. Ved å hente inn flere tilbud kan du også enkelt sammenligne beste vilkår, slik som blant annet fleksibiliteten i å betale tilbake pengene. Sitter du på mange smålån, kredittkortgjeld og lignende bør du samle smålån. Faktisk kan du spare mye på å samle dyre lån i ett, gjennom både lavere rente og mindre totale gebyrer. I tillegg får du en langt bedre oversikt over din utestående gjeld.

 

Inspirasjon til tomten din

Eier du en tomt som du har store drømmer for, men ikke vet hvor du skal begynne? Om du vurderer et ferdighus, kan du sjekke ut huskatalog for gode ideer for hvordan huset ditt kan bli til slutt. Deretter bør du innhente mange pristilbud fra ulike leverandører. Hør gjerne med leverandørene hva slags muligheter tomten har, samtidig som du bør opplyse om dine ønsker og behov. Slik finner du enkelt ut hva slags type hus du bør gå for, samtidig som du raskt finner ut hvordan huset bør bygges på tomten.

 

Bytt dine gamle vinduer

Eldre hus har gamle vinduer med dårlig isolasjon.  Dette fører til at varme siger ut av vinduene og strømprisen blir høyere enn nødvendig. Kanskje har du også opplevd kaldras fra vinduet? Bytt ut dine gamle vinduer, det blir praktisk talt en investering i lavere strømkostnader. Nye vinduer vil ikke bare isolere godt mot kulden, men også mot varmen om sommeren. Husk også at god solskjerming er viktig for optimal trivsel i boligen. Her finnes det både innvendig og utvendig solskjerming, der persienner er valgt av mange innendørs, mens utendørs er det pergola og markiser som er mest populært.

 

Internett

Bredbånd må til i dagens teknologiske samfunn der man surfer på internett nesten dagen lang. Unngå å betale for mye for den hastigheten du trenger ved å innhente flere tilbud og sammenligne pris.  Hvilken hastighet du trenger vil avhengig av hva du gjør på det store internettet. Slik som for eksempel streaming og opplastning av videoer trenger høyere hastighet enn kun å besvare mail og benytte nettbanken.

 

Varmepumpe og aircondition

Ulike boliger stiller ulike krav til hva slags varmepumpe du bør gå for. For å finne den beste varmepumpen for deg og til en pris du er fornøyd med, bør du sammenligne forskjellige leverandører på markedet. TjenesteTorget har et samarbeid med mange av de store produsentene som Daikin, Panasonic og Toshiba.

 

For et behagelig inneklima året rundt bør du skaffe deg en varmepumpe. Du får faktisk tre ganger mer varme per krone sammenlignet med strøm. Innvesteringen av varmepumpe vil altså nesten betale seg selv. Varmepumper sikrer god og varm temperatur på vinteren, mens på sommeren kan du bruke det som airconditionanlegg. Da sover du godt hele året!

Det finnes flere ulike varmepumper, og hvilken du bør skaffe deg vil være avhengig av hva du bruker som varmesystem i dag. Har du vannbåren varmefordeling i boligen din bør du se på  væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Disse gir noe jevnere temperatur og bedre varmedistribusjon. Har du ikke vannbåren varmesystem i dag bør du heller ikke investere i det, men heller velge luft til luft varmepumpe.  Fordelen med luft til luft varmepumpe er også at du kan bruke anlegget som et aircondition på sommeren

 

Til slutt vil vi bare minne om at du bør med jevne mellomrom bør utføre varmepumpeservice. Dette er vedlikeholdsarbeid og sikrer at levetiden på varmepumpen din blir lengst mulig.

 

Garasjeport

De fleste som eier hus har enten en garasje eller ønsker seg en. I en garasje oppbevares bil, verktøy, dyre sykler, ski og andre eiendeler av store verdier. Det mange glemmer er å investere i en god garasjeport som er innbruddssikker. Ikke gjør den tabben, skaff deg en god garasjeport i dag så unngår du at tyvene kommer på besøk.  

 

Radon er helsefarlig

Den helsefarlige gassen radon er usynlig, men kan oppdages gjennom en radonmåling. Ettersom store deler av Norge har radon bør en slik måling gjennomføres. Dersom verdiene viser seg å være over anbefalte nivåer vil du enkelt kunne gjøre tiltak som sikrer din og din families helse. Radon skal du ta på alvor, og en radonmåling er verken kostnadsfult eller vanskelig å gjennomføre. Konsekvensene ved å la være kan blant annet føre til økt risiko for lungekreft, så radongass bør tas på alvor.