↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

911 33 790

Besøksadresse

Plassen 1
8006 BODØ
  1. Beskrivelse

Om Eksakt Økonomi AS

Dyktige regnskapsførere i Eksakt Økonomi AS er klare til å hjelpe deg. Eksakt Økonomi AS er et autorisert regnskapskontor som ble etablert i 2006 vi holder til sentralt i Bodø.

Vår kundeportefølje består hovedsaklig av små og mellomstore bedrifter. Vi legger vekt på at vi ikke bare skal oppfattes som regnskapsførere, men også som samtalepartnere og støttespillere for våre klienter.

I tillegg til regnskap bistår vi våre kunder med teknisk utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer. Videre bistår vi i forbindelse med skatte- og avgiftsspørsmål og annen økonomisk veiledning i den utstrekning det er ønskelig.

 

Tjenester

Vår kundeportefølje består hovedsaklig av små og mellomstore bedrifter. Vi legger vekt på at vi ikke bare skal oppfattes som regnskapsførere, men også som samtalepartnere og støttespillere for våre klienter. I tillegg til regnskap bistår vi våre kunder med teknisk utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer. Videre bistår vi i forbindelse med skatte- og avgiftsspørsmål og annen økonomisk veiledning i den utstrekning det er ønskelig.

 

Eksakt Økonomi tilbyr alle typer regnskapstjenester. Omfanget av konsulentbistand varierer for de enkelte oppdrag. 

  • Her er noen av våre tjenester:
  • Momsoppgjør
  • Skattemeldinger
  • Årsregnskap/Selskapsoppgaver
  • Lønnskjøring
  • Fakturering
  • Kontering

 

Alle våre ansatte kurses kontinuerlig for å tilfredsstille gjeldende regler vedrørende etterutdanning av regnskapsførere. 

Dette bidrar til å sikre at vi til enhver tid er faglig oppdatert og kan yte best mulig service for våre klienter.

 

Vi har dyktige medarbeidere med solid kompetanse. Ta kontakt med oss om du lurer på noe eller ønsker et godt tilbud.

Godkjenninger og sertifiseringer