↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

75 50 04 00
915 58 477

Besøksadresse

Langstranda
8041 BODØ
  1. Beskrivelse

HEI OG VELKOMMEN TIL NORDLANDBETONG AS

Med betongstasjoner lokalisert i Bodø, Fauske og Meløy er vi en av landsdelens største aktører innen betongproduksjon. Gjennom gode logistikk-løsninger tilbyr vi betong og transport, fra Rødøy i sør til Hamarøy i nord.

Ferdigbetong
Ferdigbetong er et svært anvendelig materiale. Enten det er til små arbeider som til garasjegulv, eller større som kraftverk, broer og oljeplattformer - ferdigbetong er et naturlig valg.
Betong består av tre hovedkomponenter: Sement, tilslag (sand, grus og pukk) og vann.
Betong settes sammen for ulik bruk. For å gi deg den betong du ønsker, benyttes følgende begreper for å fastsette hvordan betongen skal være.

  • Konsistens.
  • Styrke eller fasthetsklasse.
  • Om betongen skal være vanntett.
  • Om betongen skal være frostbestandig.
  • Håndteringstiden - tiden fra blanding fram til betongen begynner å herde.

Vi leverer betong med de riktige definerte egenskaper.

Sand, Grus og Pukk
Vi produserer sand og grus fra masseuttak i Misvær (Bodø kommune) og transporterer produktet til egne anlegg og til våre kunder.

Med båt leveres sand, grus og pukk i hele landsdelen. Kundene er i hovedsak produsenter av betong og asfalt.
Fra Burøya i Bodø leverer vi sand, grus, pukk og fyllmasser til det lokale marked i Bodø. Vi formidler transport ved behov.

Betongprodukter
Nordland Betong er landsdelens største produsent av markbetong-produkter, som belegningsstein, kantstein og støttemur. Produktene selges og markedsføres gjennom Asak Miljøstein, som er den ledende aktøren og merkevaren i Norge innenfor dette segmentet. Nordland Betong er medeier i Asak Miljøstein.

Råd og tips
Fiberbetong
Betong med fiber kan benyttes i gulv på grunn i boliger, garasjer og næringsbygg. Betong tilsatt stål- eller polypropylenfiber vil lette arbeidet og sikre et bedre resultat.
Stålfiber i betong kan erstatte tradisjonell armering i gulv på grunn. Usikkerheten med riktig plassering av armeringen og merarbeidet elimineres. Stålfiber fordeler spenningene og minimaliserer faren for opprissing. For at ikke fiberen skal stikke ut alle veier i overflaten bør overflaten behandles med helikopter. Slike kan man få leiet av byggevarehus.
Polypropylenfiber (plastfiber) reduserer plastisk svinn i tidlig fase etter støp, og har størst effekt ved støp av små og tynne påstøper.

Ring gjerne for en hyggelig prat. "Vi løser det!"