VINDKRAFT,, HVA skjer etterpå?

Av
DEL

LeserbrevJa HVA skjer etterpå når driftsperioden er over? HVA skjedde med skjell-oppdrettene som skulle skaffe så mange millionærer overalt langs kysten? Jo, restene lå i 20/30 år før de var fjernet på statens bekostning, og da spør æ;
Skjer DET SAMME etter at vindkraft-eventyret er over? Skal ikke naturen tilbake slik den var på utbyggers/drifters bekostning? Og er disse fremtidige pengene på plass idag og hvem sjekker dette? Rart at det ikke nevnes i media hvilke krav som stilles både før, under og ETTER utbygging / drift.
For tenk dette; om la oss si 20 år er lønnsomhet og potensiale oppbrukt og møllene stoppes; Kan vi da innbille oss hvem av disse firma som stiller her for å rydde opp i kaoset, og hvor skal alt dette brukte utstyret fraktes, lagres og evt gjenvinnes? Finnes slike områder i Troms eller må det fraktes over lange avstander, og HVEM skal betale dette? Er pengene til dette allerede innkrevd av våre offentlige etater?
Neida,, tror utfallet blir følgende: Disse firma som ivrer for å benytte vår gratis energi slår seg konkurs og er plutselig borte og kan ikke pålegges hverken det ene eller det andre. Et skrekksenario som jeg desverre tror blir en realitet fortere enn vi tror og håper på.
Men hvorfor i all verden er det INGEN som spør og maser om dette,, er vi sååå blåøyde her på berget???

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags