Stem på en billig politiker?

Det grønne skiftet

Det grønne skiftet Foto:

Av
DEL

LeserbrevDet er få ting i verden som er mer uforpliktende og enklere enn å bruke andres penger til å realisere egne løfter. Om det er bompenger, eiendomsskatt eller hotellkongevei så er det enkelt å si ja når man la vær å tenke på de som ikke har penger nok til å få hverdagen til å gå rundt, og alle udekkede behov for de som sliter med ensomhet eller rus.
Venstre har «Folk først» som motto og går til valg på en viktig sak: det skal bli billigere å være bodøværing. Våre løsninger går på å samspille med de tusenvis av gode krefter og alternativer som finnes. Velferd handler for eksempel ikke om hvem som utsteder lønnsslippen, men om innhold og bredde av tilbudet.

Vi ønsker flere varme velferdshender og tilstedeværende omsorg fra sosiale entreprenører og gründere som også skaper sin egen arbeidsplass. Venstre vil alltid velge løsninger utifra kvalitet på konsept og innhold, ikke om de er kommunalt eller privat ansatt. Dermed kan vi jobbe for å få ned omkostningene for de som skal betale, altså innbyggerne, og samtidig gi et bedre tilbud til de som trenger det mest.


Viktigst for Venstre i neste valgperiode er derfor å balansere de kommunale budsjetter slik at utgiftene henger sammen med et fornuftig skatte- og avgiftsnivå. Det blir ikke en lett jobb. Men vi har gjort det før, og vi klarer det igjen om bodøværingene vil gi oss tillit. Vi skal vise at dyrt ikke alltid betyr best, og at nye løsninger kan være både bedre og billigere.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags