Valg i Gildeskål

Ola Kaldager, 4. - kandidat Gildeskållista

Ola Kaldager, 4. - kandidat Gildeskållista Foto:

Av
DEL

LeserbrevForuten vårt partiprogram, den informasjon som er lagt ut via sosiale medier og som vi ellers har redegjort for, så har vi i Gildeskållista følgende på hjertet til alle våre gode medborgere i Gildeskål kommune:

Vi vil at Gildeskål skal være en foregangskommune der innbyggerne, hyttefolket og tilreisende kan nyte det gode liv. For å få dette til må blant annet gode transportløsninger på plass både til vanns og til lands, bolig- og næringseiendommer må være billige – lett tilgjengelige og byggeklare, vi må videre investere og tørre å ta de vanskelige valgene for å lykkes og få avkastning, og vi ikke minst – klare å kommunisere innad og utad hva vi faktisk får til slik at flere vil leve i, jobbe i, investere i eller besøke Gildeskål.

Alt avhenger imidlertid nå av om du som én av folket faktisk velger Gildeskållista. Får Gildeskållista – som er opprettet av folket, for folket – nok stemmer til at vi kan gjøre den jobben som er nødvendig for å nå målene våre, så skal vi sette alle krefter inn på å målene våre så raskt og kostnadseffektivt som mulig. Vi vil videre gjøre alt vi kan for å hindre kommunesammenslåing og således sikre den retten hver enkelt av oss fortsatt har til reell påvirkning og forbedring. Husk at hver enkelt av våre stemmer i dag utgjør ca. én av tusen ved dette kommunevalget. Ved fylkesvalget er stemmene våre kun én av hundrede tusener, og ved nasjonalt valg har vi reelt sett ingen ting vi skulle ha sagt. Om vi mister Gildeskål kommune vil våre enkeltstemmer samlet få langt mindre betydning!

La ikke dette bli det ene valget der du tar litt lett på om du bruker stemmeretten din, eller hvem du gir stemmen din til. De etablerte partiene kjenner vi alle godt. Det finnes flere eksempler på bygdelister i landet som, etter å ha fått flertall, har fått til omfattende positive endringer i kommunen, betydelig økt tilflytting og som har fortsatt å være i posisjon flere perioder i strekk. Dette kan være siste muligheten vi har til å endre kursen mot de målene vi skal nå sammen, og kanskje siste mulighet til at våre stemmer betyr så mye som de gjør – uten at vi som støtter Gildeskållista er bundet av partipisk eller andre overordnede føringer.

Gå derfor og forhåndsstem, eller forsikre deg om at du er hjemme og får stemt på valgdagen. Det er nå vi har sjansen og kursen stakes ut! Stem Gildeskållista og bli med på laget vårt, slik at Gildeskål blir den foregangskommunen alle snakker om, der folket ivaretar sin posisjon som demokratisk ansvarlige og leder an den veien vi videre skal gå sammen.

VALG? Stem GILDESKÅLLISTA!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags