Kommunevalget i Bodø 2019

Bjørn Tore Zahl (Frp) stiller til valg for første gang.

Bjørn Tore Zahl (Frp) stiller til valg for første gang. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg har aldri stilt til noe valg tidligere eller ønsket å gjøre det, men de fire siste årene i Bodø har fått meg til å tenke nytt. Jeg er enkelt og greit lei av politikere med begge hendene i lommene mine og til andre innbyggere i Bodø kommune. Sosialistisk side har forsynt seg godt av alle innbyggernes nettolønn, gjennom eiendomsskatt og bompenger, for mange familier utgjør dette godt over 30.000 kroner pr. år.

Man trenger ikke og være veldig smart for og forstå at dette er mye penger, spesielt for småbarnsfamilier og minstepensjonister. Er dette sosialistenes nye ansikt? Ja vil jeg tørre påstå, med det bakteppe håper jeg at ingen har glemt. Morten Melås (Ap) uttalelse fra bystyrets talerstol da vår eiendomsskatten var tema: Han sa at hvis noen fikk problemer med å betale denne skatten, så har vi instanser som Nav vi kan søkes hjelp hos. 

Ergo han hadde ikke noen problemer med å lage flere sosialklienter i Bodø, for og kunne få mere penger inn i kommunekassen som han kunne være med og forvalte.

Slik vil ikke jeg at Bodø skal være, jeg ønsker faktisk at byens innbyggere skal kunne få beholde så mye av sine penger som mulig, samtidig som Bodø kommune skal kunne gi gode velferdstilbud for en så rimelig penge som mulig gjennom effektivisering av kommunens ansatte. Jeg glemmer heller ikke bråket på sosialistisk side om budsjettet 2019, da de ikke klaret å bli enige om dette.

Slik går det når man går til sengs med en partner man ikke passer sammen med, men hva er man ikke villige til å gjøre for og komme til makta? Jeg ønsker alle Bodøs innbyggere godt valg og tenk på at din stemme kan ha stor betydning for din framtidige økonomi.


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken