All ære til de ansatte på Stadiontunet sykehjem

Avisoppslagene i det siste får det til å høres ut som om beboerne lider masse, dette har ikke vi merket noe til.

Avisoppslagene i det siste får det til å høres ut som om beboerne lider masse, dette har ikke vi merket noe til. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI det siste har det vært mange avisoppslag om forholdene på Stadiontunet sykehjem. Jeg er beboerrepresentant på Stadiontunet sykehjem og ønsker å komme med noen kommentarer.

Man skulle tro at på dette sykehjemmet var forholdene for beboerne veldig dårlig. Sannheten er at vi har så dyktige ansatte som jobber der, at vi som pårørende ikke merker noe til disse problemene.

Engler

Beboerne som bor på sykehjemmet merker svært lite til det som har stått i avisa i det siste. Vi som pårørende blir veldig godt tatt imot på sykehjemmet, alle de som jobber der gjør sitt beste for å ivareta beboerne som bor der. Jeg vil gå så langt å kalle de englene våre.

Englene våre gjør så godt de kan for at beboerne skal få en fin dag, det er ikke bestandig en like enkel jobb. Dette er et sykehjem, det er en grunn til at beboerne er der. Jeg har vært pårørende på dette sykehjemmet i ca. to og et halvt år. I løpet av disse årene har jeg veldig mange ganger sagt til de ansatte at jeg beundrer den jobben de gjør. De gjør så godt de kan slik at vi som pårørende ikke skal merke noe som helst ut av det som skjer.

Som beboerrepresentant har jeg mottatt noen tilbakemeldinger, som jeg har gitt de ansatte og ledelsen beskjed om. De ansatte altså englene våre tar vare på beboerne og oss pårørende på en veldig god måte. Tusen takk for den jobben dere gjør, heltene våre.

Tøff hverdag

Avisoppslagene i det siste får det til å høres ut som om beboerne lider masse, dette har ikke vi merket noe til. De ansatte er de som gjør at våre pårørende har en fin dag, kveld og ikke minst natt.

Jeg ber dere som lager oppslag i avisa om å faktisk tenke på at de ansatte altså englene våre gjør så godt som de kan ut ifra de ressursene de har. Det er ikke tvil om at de ansatte har en tøff hverdag og at belastningen kan være stor, det er beundringsverdig å stå i en slik jobb hvor det skulle ha vært flere hender, ikke bare sykepleiere. Dette til tross, blir vi møtt med et smil hver gang vi kommer innom, samt at beboere får omsorgsfull pleie.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags