Stormen konserthus

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi som er glad i, for ikke å si begeistret for at vi har dette fantastisk flotte byggverket i byen vår med alt sitt kulturelle innhold av topp kvalitet, Da fremstår det som særdeles trist at det for tiden er noe som «skurrer med huset». Jeg synes det lille vi har fått vite gjennom AN, om en mulig konflikt/et dårlig klima mellom personalet og ledelse, kan vitne om at ikke alt er som det skal være. Det er jo «vårt» hus, et hus med en profesjonell stab og en profesjonalitet i innhold som byen er blitt glad i. Ja langt utenfor Nordland likeså.

Men altså, noe synes nå å skurre, dessverre. AN mener å vite om noe som foregår, og stiller spørsmål om det, men ledelsen vil ikke gi noe svar. Og i en sånn situasjon virker som kjent ryktebørsen som best. Og den skiller ikke mellom hva som måtte være sant eller usant.

Det er skadelig for huset at man ikke åpner opp og svarer ærlig på spørsmål om hvordan ståa virkelig er. Hva skjer egentlig. Hvorfor så hemmelig? Det er imidlertid forståelig at ikke alt kan bli offentlig, men
hvis det er en intern tvist som pågår og dette i verste fall kan være til skade for virksomhetens kvalitet, håper jeg som utenforstående at det løser seg på en for alle god måte. Jeg ønsker meg et «friskmeldt» Stormen konserthus så snart som mulig.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken