Salting av veiene Bodø

Av
DEL

LeserbrevHar hatt noen runder i Bodø & omegnen etter en stund i utlendighet. Legger merke til og spesielt i år at samtlige rundkjøringer ser ut som saltsjøer som bare flyter fritt omkring. Da jeg kom ut av denne Saltsjøen som var på snølagt område, så var det som å kjøre på glattisen. Denne formelen kan jeg ikke «smeltet snø kontra frossen snør + salt = speilglatt» tror jeg. Helt for jævlig at bilene ramler i sammen og ikke minst blir avvist i en EU-kontroll.

Kostnadene for drift av bil i Bodø er spesielt høy i forhold til andre «innlandskommuner». Det jeg har fått vite er at det er et Tromsø-firma som har fått kontrakten på å legge alle bilene i Bodø i «laken». Har et lite spørsmål: Er det ikke vi som bor i Bodø som bestemmer at vi skal bygge ut Ny By, eller skal det være uten biler.? Skal vi samles om at dette blir en av politiske sakene som bil levert bystyret ASAP før nyttår.

Ser at vi har noen aktive aktører på Facebook, men det holdere ikke. Her må sterkere «lut» til. Er der noen der ute som kunne tenkt seg denne ny bil ny vei nytt miljø?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags