Gå til sidens hovedinnhold

DUGNADER

Artikkelen er over 3 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg husker fra min barndom på  landet dugnader var slik i gamle dager at alle gikk sammen i fellesskap for å hjelpe til og  det var også annen tid folk hadde ikke så mye penger og kravene var ikke så store da men alle fikk være med i Idretten.

Hva skulle Norge har gjort uten frivillige hjelpere og dem har spart samfunnet masse hundre tusen kroner!

Det jeg leste i avisen AN må foreldrene selge for sine barn og betale 2500 kr i mnd for et barn ingen av foreldrene vi hjelpe andre barn og noen av foreldrene kjøper seg fri fra dugnaden da blir det ikke plass til alle barn når foreldrene ikke klarer all presset fra Idretten. Betalings dugnader eller kjøpe seg fri det er ikke rett ferdig og kalles ikke felles dugnader nå må Idretten tenke seg om dem får to del gruppe på fattig og rik familjer  en felles dugnad er at alle stiller opp for værandre.  2018 har alle bedre økonomi og koster og være med i Idretten skal være felles dugnad er viktig for alle  mennesker, dessverre er samfunnet blitt to del en for fattige og for rike mennesker.

Vil vi ha det slik i samfunnet Idrett flere står utenfor i dag idretten god helsegevinst for samfunnet 2018.

Kommentarer til denne saken