Lite fotgjengervennlig i Bodø sentrum

Av
DEL

LeserbrevLørdag 16.november dro min mann og jeg fra Tverlandet til byen for å ta en nærmere titt på alle "flotte" bygninger som er kommet opp i sentrum det siste året.

Vår tur startet ved Aspmyra der vi hadde parkert bilen. Skulle liksom ta "trimturen" med det samme.Turen ble alt annet enn den koseturen vi hadde tenkt det skulle bli.

Allerede fra Hålogalandsgata snublet og sklei vi på isen. Ved det nye flotte parkeringshuset var det ikke strødd i nedoverbakken (ser for meg pent kledde folk på vei til Stormen på slikt føre.) Det var ikke noe bedre strødd mot Domkirken. Eneste plassen det var virkelig fint og isfritt var ved den gamle inngangen til Rådhuset....

Dessverre fikk vi ikke se det nye tilbygget fordi vi ikke turte å gå nedover bakken dit. Vi kom oss omsider til Storgata hvor vi var så elskverdig og hjelpe noen redde damer over isen ned mot Glasshuset.

Mens vi gjorde det hørte vi et "smell" bak oss. Der lå det en mann på ryggen i gågata. Han blødde fra hodet og var nok litt fortumlet, han ønsket ikke hjelp.

Omsider kom vi oss til Glasshuset og kunne slappe av. Mannen min gikk og hentet bilen og hentet meg ved Stormen.....

Min konklusjon er at det er alt for dårlig tilrettelagt for fotgjengere i en by der man ønsker minst mulig biler i sentrum. Tror det må bli vår før jeg tørr å dra til byen igjen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags