KOR E ALLE HELTER HEN

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg tok akkurat mine nystekte, velduftende boller ut av ovnen, de var beregnet til min gamle far og min bror, en trivelig ettermiddagskaffe var i emning. Da skvatt jeg så bollene nesten ramlet av stekebrettet. Som alltid hadde jeg radioen på, og den milde reporterstemmen meldte om en knallhard virkelighet:På høyeste politiske nivå hadde man besluttet å sende flyktningene på Storskog tlbake til Russland, busser skulle allerede være på vei. Kun et problem hadde meldt seg, temperaturen i området var på det nåværende tidspukt 44 grader minus!
Er det da bare et munnhell at den Vårherre gir et embete gir han også forstand? For ineg kunne komme og hevde at dette var en forstandig beslutning, tatt av en topp-politiker som åpenbart hadde det både varmt og trivelig i sine egne omgivelser.

Jeg satte meg ned og kjente fortvilelsen komme sigende. Er det mulig å vedkjenne meg at jeg er norsk etter dette?

Men så kommer neste kapittel, utrolig og nesten unorsk: Flere lokalpolitikere protesterer men kjenner vel at de er avmektig i møte med de høye myndigheter der oppe. 

Men: Buss-sjåførene påStorskog setter bremsen på! Jeg synes jeg hører dem: Ikke f...

om jeg kjører mennesker i slikt vær! Hører du Jan Eggum! Vi vet kor alle helter e:De går på helteskole i Storskog, for å lære å kjøre buss, så de kan sette bremsen på når ingen andre skjønner at det går en grense ! Å buss-sjåfør, å helt!

Gunnar Kristiansen 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken