Salten kommune

Av
DEL

LeserbrevDet er mulig, ja fullt mulig selvfølgelig, og alt ligger til rette for det. Å etablere en Salten kommune. Det blir både en trivelig kommune og en kommune full av kompetent kompetanse. En vektig og attraktiv kommune i landsmålestokk. Så hva venter vi på? 

Og nå rører Helgelandskommunene på seg. Hvorfor har de tanker om en storkommune sør for Saltfjellet?? Hvilke tanker tør de tenke som ikke vi i Salten ikke tør? Eller, tør vi?  Geografisk har vi alle fordeler. Fordeler, som for eksempel ikke Helgelandskommunene har.  Det er korte  avstander oss i mellom. Som et lite "spøtt". Vi har et ganske så godt og velutviklet internt transportsystem for person- og varetransport som knytter oss sammen. En rimelig god infrastruktur med andre ord. De korte avstandene mellom nåværende kommuner i Salten muliggjør et allerede felles arbeidsmarked på tvers av dagens kommunegrenser. Det forsterkes med en Salten kommune. Så hvorfor ikke ta det helt ut? 

Hvem tar på seg ansvaret, i et valgår, å løfte frem en Salten kommune for alle oss her i Salten? Mulig det blir nødvendig med litt større sko en normalt, men måtte hell og lykke følge i dets fotefar.


Bjørn Roald Olsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags