Bommen på Naurstad

Rettssak om veirett og bom på Naurstad.

Rettssak om veirett og bom på Naurstad. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevFor meg så ser det ut som antall passeringer i døgnet er høyt. Men det hender at man kjører turer innover i området for å se hvordan det ser ut der ute. Hvis man tenker at det er kun hytter der, så tror jeg mange har gjort om hytta si til helårsbolig. Det ser man jo fort om man kjører innover og går seg en tur der ute. Hender jo at man treffer også folk der, og når enkelte forteller at de har lånt hytta til helårsbolig, så må det vel være noe feil her. Hvor gjør de av søpla? Hvem betaler for alt vannet som brukes, for jeg regner med at de er koblet til ett system som gjør at de får vann i vannledning og ikke har egne dunker/brønner som fanger opp vann? Hvor blir alt av kloakk ført? Har alle egne tørr-do, eller er dette også koblet opp i system?  Og hvem betaler eventuelt for dette. Regner med at det ikke er hytteeierne som betaler fult ut, siden det er godkjent som hytte, men brukes som hus. Har kommunen vært innover på tilsyn og godkjent alt av ombygging og at det brukes som helårsbolig? 

Var ofte innover i området i starten på 2000-tallet også. Da var veien ganske grei å kjøre på. Men kjører man i dag, så er det ofte mange hull i veien. Og det er ikke for at det ikke har vært noe gjort med veien, men at det er så stor trafikk, at grusen havner like fort i grøfta som den blir kjørt på.  For meg så er det innlysende at vedlikehold koster mye penger. Fikk selv i sommer kjørt ett lite lass med grus og det kostet 9000 kr med opplasting og kjøring. 

Regner alltid med at en sak har minst 2 sider, men det virker her som det er hytteeierne/huseierne som kan bestemme slik som de vil. Og hvordan kan andre som har private veier kreve bomavgift, hvis det ikke kan kreves det i dette området? Kan det da kreves at alt bomavgift på private veier i Norge må fjernes?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags