Forbønn fra predikant

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevI den siste tiden har det vært negativt omtale av Svein-Magne Pedersen og Tom Roger Edvardsen i VG og media for øvrig. Hvis det lukter kristenmannsblod og penger inni bildet, da blir sekulærfundamentalistene nokså pågående mot de kristne. Og særlig predikanter. De blir jo psyket ned av disse kritikerne. Og det må være tøft.

Svein-Magne har bedd for syke i mange år, og det er mange som har blitt helbredet av hans gjerning. Og det er mange som har dokumentert fra leger at de har blitt helbredet. For øvrig har Svein-Magne mange ansatte i sitt sted i Vennesla. Det må komme inn penger til tjenesten slik at de ansatte får sin lønn. Den som taler Guds ord skal leve av det. Det er bibelsk, og er ikke feil. Når Jesus virket i sin gjerning i Israel for 2000 år siden, så var det mange som tjente ham med det de eide. Og det var mange kvinner som ga penger til Jesu tjeneste.

Svein-Magne driver også misjonsarbeid i India, og hjelper barn der. Media sier ikke om alt det gode Svein-Magne gjør for mennesker. Nei, det tåles ikke av sekulærfundamentalistene. De skyter med sine verbale piler mot helbredelsespredikanten. Det er en skam at de oppfører seg slik. Svein-Magne gjør bare godt og ber for syke. Jeg har selv fått forbønn av ham, og kjente på bedring av sykdommen. Jeg håper at SMP tjeneste får fortsette i landet vårt, og får være til glede og velsignelse for folket.   

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags