Julens budskap

Av
DEL

LeserbrevJa, nå er det snart jul igjen. Tenk at vi enda en gang får lov til å feire denne kristne høytiden. Det er bare fantastisk å tenke på at Jesus kom ned til vår jord som et lite barn. Jomfru Maria fikk denne ære og føde Messias, Guds sønn. Maria var en gudfryktig ung kvinne som fikk englebesøk. Det var engelen Gabriel som fortalte henne om barnet hun skulle føde.

Det var noen gjetere på Betlehemsmarkene som også fikk englebesøk. De fikk beskjed om hvor Jesus var født, og stjernen skulle vise seg som tegn. Jesaja profeterte flere hundre år før denne begivenhet skulle skje. I Jesaja 9, vers 6 og 7 står det: For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herredømmet er på hans skulder. Hans navn skal kalles Under, Rådgiver, Mektig Gud, Evig Far og Fredsfyrste. Herredømmet skal bre seg vidt, og freden skal være uten ende over Davids trone og over Hans kongerike, for å grunnfeste det og holde det oppe ved rett og rettferdighet, fra nå av og til evig tid. Hærskarenes Herres nidkjærhet skal gjøre dette.

Mitt ønske er at det norske folk tenker på dette i jula. At julens budskap skal ta tak i hjertene til folket. Dette budskap er verdt og ta inn over seg og la det bli en del av livet. Å få tro på Jesus som ble født i Betlehem og vokste opp i Nazareth. Og vi kjenner til historien videre hva som skjedde. Det er Messias vi feirer i jula, og han lever i himmelen. God jul.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags