GUDSBEVIS

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevArnfinn Wiksaas avviser Guds (Jahveh) eksistens begrunnet i at vitenskapen ikke beviser den.  Det må da være et meget tynt grunnlag å konkludere på.  Det samme gjelder at man skulle kunne komme frem til et Gudsbevis ved hjelp av filosofisk drøfting eller ved hjelp av logisk argumentasjon.   

Alle disse tre disiplinene eller underdisipliner (vitenskap, filosofi og logikk) bygger på en meningsløs, for ikke å si umulig, forutsetning.  De forutsetter at mennesket overgår sin skaper i intelligens, kunnskap og forståelse av det skapte.  

Gud beviser seg selv, er selv-eksisterende og er alt det skaptes Far (opphav) og opprettholder.   Et gammelt ordtak sier at bare bok gjør ingen klok.  Erfaringer hører også med og vi mennesker kan erfare Gud.  Det fins et blodsbånd mellom oss og vår skaper som gjør at vi aldri blir ferdige med spørsmålene om Gud og vår eksistens.  Ikke engang ateisten Wiksaas. 

Vi trenger å få  forbindelsen med Gud på plass på samme måten som alle de vi har sett via tv-programmer, som savner kontakt med sin far.  Til det trenger vi ikke gå veien om Tore på sporet, men har en mye enklere vei gjennom en enkel henvendelse (bønn) til  Jesus Kristus.  

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags