Bodø FrP kan garantere at borgerlig flertall – gir borgerlig styre i bodøpolitikken!

Av
DEL

LeserbrevI Avisa Nordland prøver Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet skape et borgerlig kaos – som er ikke eksisterende!

Bodø kommune har vært i en situasjon hvor byens posisjon har vært i mindretall – og hvor opposisjonen har hatt flertall. Jeg skal ikke angripe mine politiske motstandere for å skyve folk ut i kulden, men jeg vil minne om at Bodø FrP, i en felles uttalelse med de andre borgerlige partiene i 2015 sa «I mange år har Rønvikjordene vært et tema for byens utvikling. I neste periode vil flere nye planer knyttet til prosjektet Ny by – ny flyplass være avklart. Det kan medføre at det vil bli god tilgang på nye arealer i kommunen. Partiene har derfor kommet til enighet om at det i neste valgperiode ikke vil være grunnlag for nedbygging av Rønvikjordene, kompromissforslaget med fylkeskommunen må derfor revurderes med fokus på helhetlig utvikling av byen og kommunen».

Bodø FrP har vært klare på at vi i opposisjon skal være konstruktive: vi stemmer for de sakene vi er for – og mot de sakene vi er mot. Det var helt elementært under f.eks. budsjettbehandlingen i desember 2018 at Bodø FrP først og fremst ville stemme for vårt eget alternative budsjett. Bodø FrP innså dog at om vi «kun» stemte for vårt budsjett; ville Bodø kommune ikke ha et budsjett med et flertall. Derfor gikk bystyregruppen inn for at man subsidiært skulle stemme for forslaget til de andre borgerlige partiene, da dette var forslaget som ivaretok mest mulig FrP-politikk.

Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet mener at opposisjonen har vinglet: der tar man kraftig feil. Det er en politikers største bragd å innse at her har man gjort noe feil – la oss ta et skritt tilbake og endre på dette. Jeg vil heller vingle i en sak contra å ha en bastard mening som går ut over enkeltmennesket.

Bodø FrP kan garantere at blir det et borgerlig styre, vil dette kunne kjennetegnes ved nøkkelordene: trygghet, kontinuitet og handlekraft. Bodø kommune skal være robuste – vi skal takle morgendagens utfordringer, og rent personlig skulle jeg sett at det semi-parlamentariske styret som har vært i Bodø tar slutt. Skal man løse utfordringene som kommer må det være et bredt og stabilt flertall bak en beslutning, dette ønsker Bodø FrP å være en del av.

9. september skal bodøværinger ta valget – da bør man stemme på kontinuitet, trygghet og handlekraft! 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags