Arbeiderpartiets (AP) uttalelse om eiendomsskatten

Av
DEL

Leserbrev

Det er valgtider, og jeg håper at ingen har glemt Morten Melås (AP) uttalelse fra bystyrets talestol da saka om den berømmelige eiendomsskatten var tema: Jo, han sa at hvis noen fikk problemer med å betale denne skatten, så har vi instanser (NAV) som kan søkes hjelp hos. 

Altså mente han - som folkets representant i ganske høy posisjon innad i AP, at det er helt legitimt å påføre byens borgere en slik vanvittig utgift. Til og med forsvarte han og andre innenfor samme side den måten takseringen av boliger var blitt utført. Hele denne saken var og er ei stor skam. Jeg håper inderlig at slik politisk adferd straffer seg nå under valget. Det er under valg at man kan reagerer på politisk adferd man liker eller misliker. Det går bare ikke an å opptre på en slik måte, Morten Melå. Jeg har enda ikke sett eller hørt at du har beklaget nevnte uttalelse.

Randolf Gryt fra SV støtter deg, og da blir du vel med på å ta saftige tak hva angår eiendomsskatt på fritidsboligene i kommunen, slik Gryt ønsket jfr. AN nylig.

Som sagt så håper jeg inderlig at folk ikke glemmer saken om eiendomsskatten i vår kommune, både 1.gang taksering og etter mye protester fra folk; en 2. gangs taksering.

Legg merke til at Bodø kommunes nivå på eiendomsskatten fortsatt ligger blant toppene på landsbasis.

Godt valg !!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags