Gå til sidens hovedinnhold

«FrP er det nye arbeiderpartiet»

Artikkelen er over 3 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Arbeidernes dag er dagen hvor vi skal markere arbeidsklassens styrke og sakene som er viktige for arbeiderne. For FrP er dette saker som handler om å øke frikortgrensen, kutte i unødvendige og urettferdige skatter og avgifter. Med dagens regjering har flere valgt å ta fagbrev fremfor en master i akademisk studie. Flere ønsker å bli lærere, sykepleiere, håndverkere. Dette er resultatet av en handlingskraftig regjering.

1. mai har i lang tid hvert dagen hvor Arbeiderpartiet kan klappe seg på skulderen. De har stått for gjennomføringen av ufattelig mange 1. mai feiringer hvor de viktigste parolene sier blant annet noe som; «Anerkjenn Palestina», «Boikott Israel», «Nei til søndagsåpne butikker». Mange av parolene rundt om i landet representerer hverken arbeiderne eller den internasjonale arbeiderdagen. Flere steder i landet bruker de parolene «Nei til søndagsåpne butikker». På en dag hvor arbeiderne skal være i fokus velger man heller å si nei til søndagsåpne butikker selv om det gir mulighet for at studenter og unge kan ta del i arbeidslivet.

For meg og resten av FrP er det en selvfølge at arbeiderne skal være i fokus i morgen. Derfor er det så utrolig viktig å føre en politikk som gjør at det å arbeide lønner seg. Frikort grensen må derfor økes. Det må innføres større muligheter for midlertidige stillinger slik at så mange som mulig får delta i arbeidslivet. Og ikke minst er det viktig å redusere skattene slik at folk flest kan beholde mer av sin egen inntekt.

Det er ikke konflikten i Midtøsten som er viktig for arbeiderne. Det er det Arbeiderpartiet og LO ikke forstår.

Kommentarer til denne saken