Det glade budskap

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevAlene over 70 år, men ikke ensom. Trives i eget selskap. Skulle nyte påskedagene og det glade budskap, men blir bare påminnet alle de diagnoser og kroniske sykdommer som finnes der ute, og det gjør meg deprimert, og jeg føler meg syk, kjenner på alle ondtene mine, kan jeg ha det ellerer det det som feiler meg, en ting er i alle fall sikkert jeg er ikke underernært. 

Hvorfor skal alle disse diagnose- og kroniske sykdomsorganisasjoner samten mengder frivillige hjelpeorganisasjoner av ulik art, påminne oss akkurat nå om alt det trasige som skjer i hverdagen.På  høytidsdager, jul og påske da kommer all reklame om hva som finnes av lidelser, jeg ser det hver dag ellers ut av kontorvinduet mitt, jeg hører om dem hver dag gjennom mitt arbeide. Kan ikke man ha noen diagnosefrie dager og være som alle andre.

Trodde påsken skulle bli en avlaster fra alle diagnoser og kroniske tilstander, hvorfor alle denne type reklame akkurat nå, hvorfor ikke spre den utover året, en type den ene uken en annen den neste suke osv.

Det eneste glade budskap med hele påsken har vært i nyhetene når Fonn O. Hagensen er på skitur over vidda med sin lille hund Kitty, det får smilet fram ikke barehos meg men hos mange, og fere eldre på instisusjonene snakker og hvor koselig det er med gladnyheter og ikke bare om krig og andre sykdommer.. 

Så  takk for at du og Kitty deler en fin påsketur med mange av oss som ikke kommer seg ut i marka av ulike årsaker. 

Unnskyld "Kitty" at jeg setter bilde av deg i avisa, men du er vakker og gir meg og mangemed meg glede.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags