Du som står dobbeltparkert utenfor Mørkvedhallen, ja, du ja!

Av
DEL

LeserbrevFortell meg at du står der med god samvittighet! At du i likhet med de tre bilene foran deg har en gyldig grunn til å dobbelparkere i det ene kjørefeltet på en allerede trang vei bort mot kunstgressbanen. For på motsatt side kan du jo ikke parkere, der fikk du bot sist gang du gjorde det.

Fortell meg at du står der med god samvittighet! Når du ser barn på vei til og fra treningsfeltet, uten refleks på treningsgenserene sine, går sikksakk mellom kjørende biler og din egen dobbeltparkerende bil.

Fortell meg at du står der med god samvittighet! Når blikket ditt møter mitt og du ser vekk og later som at ditt ærend er så mere viktig enn mitt, der jeg går for å hente mitt barn mens du nesten har hekta bilen på garderobedøra til ungen din.

Fortell meg at du står der med god samvittighet! Når jeg med hjertet i halsen passerer din bil med min unge foran meg, som et levende skjold, mens biler prøver å få regnestykket med tre i bredden til å gå opp. Der jeg og mitt barn er den ukjente i ligningen og ikke minst den tapende part.

Fortell meg at du står der med god samvittighet dersom parkeringsetaten har lyst til å honke inn på 1000vis av kroner i bøter hver kveld. Da skal du vite at jeg har god samvittighet!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags