Ondsinnet jødeboikott

Av
DEL

LeserbrevHvordan er det mulig for Oslo kommune å velge seg ut det eneste demokratiet i Midtøsten som landet de vil boikotte? Israel har mye likheter med Norge. Landet har mange partier, og kan stemme fram de partiene de ønsker skal være med i Knesset.

Oslo går i samme fotspor som Tromsø og Trondheim. Disse byene boikotter Israel. Men disse boikotterne er hyklere. De roper om boikott av Israel, men de vil ikke kaste sine datamaskiner og mobiltelefoner. Og de legger seg inn på sykehusene, der de blir behandlet av sykehusutstyr fra Israel. Hvorfor kan de ikke boikotte fullt ut, og få kjenne på hvordan det er å leve i steinalderen.

Boikotten er jødehat på det sterkeste. Det er en skam at disse tre byene har gått inn for boikott av jødestaten. Israel er en ener når det gjelder utdanning, teknologi og forskning. Noe av det siste som kommer fra den eneste jødestaten i verden er et par briller som den siste tiden har laget overskrifter her hjemme. Brillene kan nemlig lese for deg, og slik kan hverdagen for blinde, svaksynte og dyslektikere bli revolusjonert. Disse produktene kommer også fra Israel: Brusmaskinen Soda Stream, undertøy fra Victoria's Secret, hudpleie og produkter fra Ahava, epler fra Golan og Jaffa-appelsiner. Israel holder på og utvikle en vaksine mot coronaviruset. Israel er en velsignelse for verden. Mon tro hva Oslo, Tromsø og Trondheim vil gjøre når vaksinen er klar til bruk.

Disse oppfinnelsene kommer også fra Israel: kreftmedisin, Parkinson medisin og kikkhullskirurgi. Israel har også funnet opp en maskin som kan lage rent vann av luft, noe som kan være løsningen på verdens vannmangel. Hvorfor kan ikke Oslo boikotte land som bryter menneskerettighetene enn Israel som blomstrer av frihet, demokrati og innovasjon?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags