Bodø fylkeshovedstad

Av
DEL

LeserbrevDette kan du ofte høre både i NRK Nordland og i andre medier og det er vel de fleste enige i. Bodø har gjennom mange 10 år bygget seg opp til en relativt stor by og dette i stor grad på grunn av de mange offentlige arbeidsplasser som er kommet. Dette har ført til at mange arbeidssøkende har flyttet til byen, ikke bare fra nærområdene men fra hele fylket og landet. Så har dyktige og iderike mennesker utnyttet dette ved å skape mange gode arbeidsplasser innenfor ulike service området. Denne senterutviklingen er noe som skjer over hele landet og har selvfølgelig også en negativ side.

Men hva kan så vi som bor ute i distriktskommunene forvente av storebror? Jo vi forventer at når vi må besøke de fellestilbudene som er lagt til Bodø så skal dette tilrettelegges på beste måte for oss og det er ikke adkomsten til Nordlandssykehuset for de som kommer med buss slik som den er i dag.

Det er nu nøyaktig 2 år siden vi i styret for Pensjonistforbundet Nordland tok opp denne sak i brev til  Sykehuset, Bodø kommune og Fylkeskommunen. Det skal sies at sykehuset at har svart positivt, men i følge media så er det Bodø kommune som er flaskehalsen.

Dette er en skam for Fylkeshovedstaden.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags