NORD-NORGE-BANEN

Av
DEL

LeserbrevNB: Regjeringen bør nå være klar over at vi må først og fremst bygge Nord-Norgebanen, før vi bygger andre baner i NORGE.

En Nord-Norgebane er Norges viktigste fremtidsprosjekt, og nå er det på tide at det blir forstått av Storting og regjering. Vi trenger ikke flere utredninger, det er bare å sette i gang.

Det er en selvfølge at vi skal ha Nord-Norgebane fra Fauske til Tromsø og Kirkenes. Det bør komme som et krav fra alle kommuner i Nordland, Troms og Finnmark. Det er ikke nødvendig med kostnadsanalyse, det må bare komme som et vedtak fra Storting og regjering at banen vil bli bli bygget engang. Etter det kan man legge nøyaktige planer om hvor jernbanesporene skal ligge i terrenget. Nordland, Troms og Finnmark har vært forfordelt både når det gjelder vei og jernbane og jeg tror nå at stemningen holder på å snu?

NB: Husk, Norge skylder Nord-Norge en jernbane fra mange år tilbake, og også en forbedret E6. Ved å sløyfe fergefri E39 fra NTP har man plenty å rutte med til byggingen av banen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags