Snøfall og snørydding

Av
DEL

LeserbrevJeg skjønner jo at brøytemannskapene ikke kan være på alle steder samtidig. Jeg skjønner at noen veier/steder har prioritet foran andre. Jeg skjønner at ikke alt kan gjøres perfekt med en gang. Men jeg skjønner ikke at myke trafikanter, gående, syklende, de med barnevogn og de med rullator, bestandig blir nedprioritert. Å sitte i en varm bil med motor, gear og varmeanlegget på, og samtidig klage på brøytingen, det skjønner jeg ikke.

Her hvor jeg bor, i Thalleveien går det et fortau fra riksvei 80 og frem til Kirkeveien. Det brøytes. Men så er det stopp, nesten ved Kirkeveien. Kommunen har plassert store betongblokker på fortauet for at ikke frekke bilkjørere skal kunne ta en snarvei fra Thalleveien mot Kirkeveien. Betongblokkene hindrer brøytemaskinen å rydde helt frem, og legger dermed igjen snøen på en måte som gjør det uframkommelig/vanskelig for de med barnevogn og rullator.

Mitt bidrag er at jeg i den siste tiden daglig har ryddet og gjort det framkommelig. Og jeg tenkte at den som brøyter må vel se det, og vise litt kreativitet. Men nei. Det er som kattens lek med musa.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags