Jeg er stolt av Nordland Senterparti!

Av
DEL

LeserbrevSom ungdom er det ingenting mer jeg ønsker enn å få ha et mangfold av muligheter, både nå og i framtida. Derfor er jeg utrolig stolt av Nordland Senterparti som tar et steg i denne retningen.

Til fylkesårsmøte i Nordland Senterparti ble det skrevet en resolusjon angående estetiske linjer i videregående skoler og viktigheten med dem av Nordland Senterungdom.

De estetiske linjene: Kunst, Design og Arkitektur, Musikk, Dans og Drama og Media og Kommunikasjon.

I tillegg til at disse elevene studerer for å få generell eller spesiell studiekompetanse kan de samtidig få et avbrekk gjennom praktiske fag som opprettholder deres egne interesser. Dette sikrer ikke bare en mer innholdsrik skolehverdag, men det er også lettere å holde motivasjonen oppe blant elevene.

Nordland Senterparti har nå en kulturpolitikk som sier at vi skal arbeide for å opprettholde alle de estetiske linjene i videregående opplæring i hele fylket! Ikke bare skal jeg sørge for at moderpartiet følger dette opp, men jeg skal også arbeide for å videreutvikle kulturpolitikken til Nordland Senterparti.

Jeg er stolt fordi partiet mitt tar et steg i riktig retning. Stolt fordi vi setter kulturdebatten på dagsorden, og ikke minst fordi vi videreutvikler vår egen politikk innad dette temaet.

Jeg er stolt fordi jeg som Senterungdom ser at Nordland Senterparti møter ungdommens interesse og tar inn senterungdommens ideer og resolusjoner også!

Nå skal vi sammen arbeide for en politikk som gir ungdom muligheter, og ikke minst som holder på viktigheten med kultur i hele landet, også i videregående skole!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags