Redigering roter

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevMer enn en gang har redaksjonen utelatt eller blandet inn noe i mine innlegg. i mitt forrige innlegg ville jeg imøtegå min navnebror i en kritikk av min og min trosbrors innlegg om yoga. En viktig grunn til at jeg svarte, var at min navnebror kom med kritikk av vår bibel- og kirkehistoriekunnskap. Det nevnte jeg i mitt innlegg, men det ble utelatt av redaksjonen.  Videre hadde jeg henvist til Paulus' brev til filipperne . kap. 3 der jeg omhandlet Paulus sin utdannelse før han ble en kristen. Det var og utelatt i avisa.

Hvis det var av plassmangel, hvorfor var det da nødvendig å henge ut min navnebror med et bilde og et upassende spørsmål?  Riktignok hadde jeg uttalt hva jeg trodde, men det synes jeg var nok, så det burde ikke redaksjonen forsterke. Jeg trenger ikke noen hjelp fra redaksjonen i å si det jeg vil si, annet enn at jeg får mine ord publisert  ubeskåret. 

En gang tidligere hadde redaksjonen satt inn Michelangelos bilde av Gud etter et av mine dikt. Dette fikk jeg kritikk av fra min navnebror.  Han kritiserte da dette lite sympatiske gudsbildet.  Men det var ikke mitt gudsbilde som redaksjonen da la til mitt dikt. Mitt bilde av Gud er det som Jesus har gitt meg i lignelsen om den gode faren i Lukas 15. 

Så håper jeg at redaksjonen verken tar noe bort eller legger noe til det jeg ville si.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags