IPCC - Det politiske korthuset!

Av
DEL

LeserbrevCO2 variasjonene i atmosfæren er målbare men ikke effekten av den lille mengden som utgjør kun 0,04%! Faktum er at drivhuseffekten fra CO2 i atmosfæren er ikke vitenskapelig verifisert gjennom målinger / observasjoner på klimasystemet!

Atmosfæren som helhet styrer avgangen av energi fra klimasystemet, ikke kun en liten del av den! Prosessen skjer i henhold til fysikkens lover, nærmere bestemt termodynamikkens lover. Konduksjon, konveksjon og stråling/absorbsjon.

Den globale gj.sn. temperaturen er et mål på den samlede effekten. Dvs. stigningen på 130 år på 0,85 grader, fra ca. 14 til ca 15 grader, (fig. 1) skyldes at det avgis litt mindre energi enn det som klimasystemet mottar av energi.

Fra forskning på gamle iskjerner (fig. 2) vet man at den globale temperaturen vil slutte å stige og etter hvert begynne å gå ned. I 2014 påviste RSS 18 år uten stigning i den globale temperaturen (fig. 3). Denne pausen har vedvart frem til i dag (fig. 4). IPCC bortforklarer dette og underslår fakta. Fordi med stigende mengde CO2 i atmosfæren skulle ikke dette skjedd. Drivhuseffekten måtte forkastes og det kunne ikke tålereres for da vil det politiske korthuset man hadde bygget rase sammen!

Nå raser det og da gjelder det at norske politikere raskest mulig gjør den nødvendige snuoperasjonen i klimapolitikken!

Fig. 1: http://www.myklima.net/GISStemp.jpg

Fig. 2: http://www.myklima.net/globaltemp420000aar.jpg

Fig. 3: http://www.myklima.net/RSSflatgraf.jpg

Fig. 4: http://www.myklima.net/RSS2016-2019.jpg

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags