Om Listhaug.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevMye er jo sagt og skrevet om denne damen i det siste, så om jeg "synser" litt har vel lite eller ingen ting å si til og fra - skjønt - jeg drister meg frempå.

Jeg tenker på at damen (Listhaug) har vert kommunikasjonsrådgiver - les ordet en gang til - kommunikasjonsrådgiver i dette kommunikasjons- og rådgivningselskapet "First house".  Etter det jeg har fått med meg så var visst nok Listhaug godt lønnet i nevnte selskap. 

Så - når Listhaug fremmer et budskap m/bilde på fb og blir "forbauset" over reaksjonene...

Hvis man sitter som høyt gasjert  kommunikasjonsrådgiver og ikke begriper sin egen kommunikasjon, da bør man se seg om etter en ny jobb.

Listhaug visste hva hun gjorde, hun gjorde det bevisst.

Hun prøvde seg  med å si at hun ikke  hadde rettigheter til det ledsagende bildet hun brukte på fb.

Så - måtte hun 8 - åtte - ganger i beklage sitt fb-innlegg i stortingssalen.

Listhaug sa "unnskyld", men for de som hørte på så ble det for hult. Derfor mistillit.

Når det er sagt - S. Listhaug var nok rette damen på rette plass da vi i 2015 opplevde masseinnvandringen over Storskog - grenseovergangen mellom Russland og Norge i nord. En masseinnvandring som - i følge russlandkjenner H.W. Steinfeldt nok var litt planlagt fra vår nabos side.

Listhaug er ikke med sin avgang på noe slags måte politisk død, hun kommer helt sikkert tilbake. Men - la oss håpe at hun lærer litt av sin partikollega Per Sandberg som har forstått at det er forskjell på å være en løs kanon på dekk og det å sitte ved kongens bord. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags