Grenseløs paraidrettsdag - Tusen takk!

Fellesbilde fra Grenseløs paraidrettsdag 2019

Fellesbilde fra Grenseløs paraidrettsdag 2019 Foto:

Av
DEL

LeserbrevI forbindelse med markeringen av Nordland idrettskrets sitt 100 års jubileum sist helg, ble det fredag arrangert Grenseløs paraidrettsdag – en aktivitetsdag for personer med funksjonsnedsettelser i de fire hallene på Mørkvedlia idrettspark. Paraidrettsdagen ble en stor suksess med hele 97 deltakere med ulike funksjonsnedsettelser, ca. følgepersoner og 40 medelever fra skoler i Salten og aktivitetssentre i Bodø kommune. I tillegg var det ca. 35 instruktører på idrettene, 28 idrettsfagelever og noen fagpersoner - totalt ca. 280 personer samlet i Mørkvedhallen.
Nordland idrettskrets ønsker å takke ergoterapi- og fysioterapitjenesten i Bodø kommune, NAV Hjelpemiddelsentral Nordland og ikke minst idrettsfagelevene og lærerne i klasse 3A ved Bodin Videregående skole for utmerket samarbeid med planlegging og spesielt gjennomføringen av arrangementet!

Takk til Mørkvedhallen og klatresenterets ansatte for velvilje og tilrettelegging, Royal Bowling for lån av bowlingrampe, Valnesfjord Helsesportssenter for lån av lasergeværutstyr, Thon Nordlys for give-aways, Bedriftsidretten i Nordland for sponsing av premie og Bodø/Glimt for lån av «Putte» samt lån og frakt av bordtennisbord.
Uten de lokale idrettslagene som stiller opp på dagtid for å være instruktører i sine idretter, så kunne vi ikke arrangert Grenseløs paraidrettsdag. Derfor en varm og hjertelig takk til Bodø Klatreklubb, Bodø Gym & Turn, Bodø Bordtennisklubb, Bodø Sportsskytterklubb, Bodø Håndballklubb, Bodø Innebandyklubb og Innstranda IL med tre idretter. I tillegg må vi takke hjelpemiddelfirmaene Bardum, Caretec og Hjelpemiddelspesialisten for at dere stilte med en rekke aktivitetshjelpemidler til utprøving.

Takk til alle deltakere, ledsagere og medelever som deltok fra hele atten skoler i Salten og de tre aktivitetssentrene fra Bodø som alle bidro til at det ble en super dag for alle involverte!

Til slutt ønsker vi å rette en stor takk til Nordland fylkeskommune for økonomisk bidrag til arrangementet og ikke minst KIWI Bodø og de særdeles hyggelige lederne av butikkene i byen for en fantastisk stand med frukt, smoothie, energibarer og diverse give-aways til alle. At dere i tillegg hadde med Kiwis egne «maskot», ble en innertier for deltakerne. Deres bidrag til arrangementet er noe vi setter umåtelig stor pris på.

Tusen hjertelig takk til dere alle for samarbeidet - uten dere hadde det ikke blitt Grenseløs paraidrettsdag!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags