Flerbrukshall i Beiarn

Av
DEL

LeserbrevEndelig, i 2017 har Beiarn kommune brukt 300 000 kr på en ny utredning av flerbrukshall, og nå snart skal kommunens politikere avgjøre om spesielt barn og unge men også resten av Beiarns befolkning, er unt en ny og tidsriktig samlingsplass med muligheter for mange forskjellige aktiviteter og sammenkomster.

Nedre Beiarn Idrettslag, IL Stormfjell og Beiarn Skytterlag har sammen bestemt at hallen skal ligge på Storjord, dermed unngår vi heldigvis nok en lokaliseringsdebatt. En slik plassering er positiv på mange måter da blant annet skoleskyssruta går forbi enten ungene går på Trones eller Moldjord skole og hallen vil bli det første bygdas utflytta skoleungdom møter når de kommer hjem i helgene.

Beiarn kommune liker å skryte av alt de får til og har satset mye den senere tid- nevner leilighets-bygging og næringsbygg til mange millioner. Nå mener vi det er vel på tide å sette barn og unge i sentrum. Hvis vi ser oss litt rundt ved skolene og barnehagene har de ikke vært mye prioritert den senere tid.

«Gi den oppvoksende slekt et utgangspunkt som setter dem i stand til å følge sine drømmer».

Aktivitet i hverdagen er viktig men tilbudet vi klarer å levere i Beiarn er ganske lite. Med en flerbrukshall vil det bli enklere for oss å samles om å sammen kunne øke tilbudene både for unge og eldre. En hall med skikkelige forhold når det gjelder garderober, kjøkken og treningsområde gir store muligheter for hva det måtte være av idretter og sosiale sammenkomster (det gjør ikke gymsalene på skolene!)

Til Beiarn kommunes politikere: Fremtiden skapes nå! Og ungene er framtida. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags