2 år er gått.
2 år med kamp. En indre og en ytre. Der den indre raser videre, og den ytre stadig blir svakere. Den blir kvalt i mangel på å bli hørt, og ordene forsvinner og blir til små små hvisk, på utpust i siste krampetak så svak at ingen hører.
2 år med sorg, savn og mangel på håp. En rotløs hverdag, med stormer, kaos og indre krig. Motløs trør vi videre, i gammelt mønster, fordi det er det tryggeste vi har akkurat nå. Blikket er festet i bakken. Vi tørr ikke se opp, vi tørr ikke se frem. Fordi vi ikke har noen holdepunkt, vi har ikke noe å feste blikket på. Vi har ikke de der fremme, som kan gi oss det lyset vi trenger for å tørre prøve, tørre se hvor veien kan snirkle seg fram til en fremtid verdt å kjempe for. Vi tørr ikke løfte blikket , for vi mangler noe å holde blikket rettet mot, vi mangler dem. Det er mørkt når timene raser. Og timer blir til dager, dager blir til uker, måneder og år. Noen har falt utenfor veien, de klarte ikke famle i det håpløse mørket, mens noen av oss trør motløs i mørket. Det er mørkt når vi ikke har noe lys der fremme.
 Å nå slukkes lyset for enda flere, og mange vil famle i mørket med blikket ned.
Hvor er tilbudene vi ble lovet?
Er det dette som er å satse på psykiatri?
Hvor er fremtiden vår?
Hva var det vi sa! 
Ganske ofte den siste tiden har tanken vært ; skulle ønske jeg aldri hadde vært på traumeavdelingen i Bodø, og fått ett lite glimt av lys, håp og fremtid. For da hadde jeg ikke visst hva jeg går glipp av i dag.
Til alle dere i Helse Nord som svek oss, som kvalte vår stemme, og som nå svikter enda flere, med stadige kutt og nedleggelser av sengeplasser og behandlingstilbud. 
Jeg vil ALDRI tilgi dere… ALDRI! Dere har mange liv på ”samvittigheten” og dere vil få flere… garantert.