Så har vi atter en gang sett hvordan Statens Vegvesen prioritere å bruke  penger på salting av veier uansett værforhold. Fredag den 11 november var det et nydelig vær med varmegrader og tørre fine veier, værmeldingen varslet mildvær med regn og opp mot 8 varmegrader i mange dager fremover.

Til våre store overraskelse kommer en stor lastebil med full åpning på veisaltdysene og pøste ut veisalt på veiene her forbi Halsa . Det ble saltet skikkelig på begge sider av veien, med andre ord jobben ble  skikkelig gjennomført.

Neste dag regnet det og vi har nå 8 varmegrader og regn så nå ønsker jeg at ledere fra Statens Vegvesen kommer i media og forteller hvilke retningslinjer det er gitt for salting av veier.

Det er mildt sagt skandaløst å se en slik oppførsel av en statseid  etat som ynder å  å bruke penger på veisalt  i stede for å kunne  bruke pengene på asfalt. Dette er hodeløs planlegging og hodeløs bruk av skattebetalernes penger . Det er stor motstand mot veisalting og det kan virke som om at Statens Vegvesen  har behov for å vise hvem som bestemmer. Mitt forslag er å finne noe bedre å bruke disse pengene på ,det kan vel ikke være vanskelig.